Forbrukslån

Eminentors finansblogg inneholder et bredt utvalg av nyheter og aktuell informasjon om forbrukslån, refinansiering, låne penger uten sikkerhet og finansmarkedet i øvrig. Her kan du lese om nyttige økonomitips, saker som omhandler hverdagsøkonomi, sparetips og mye mer.

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå

Vi anbefaler å tenke nøye over økonomien før du tar opp et forbrukslån. Har du derimot tenkt nøye igjennom økonomien, laget et budsjett og en god plan for hvordan du skal betjene lånet er det ikke noe i veien for at du kan finansiere et mindre prosjekt eller en reise ved å benytte deg av et forbrukslån.

Flere hever at deres forbrukslån er best i test, men hvordan kan man finne ut hvilket forbrukslån som egentlig vil være det beste? Råd fra Eminentor kan hjelpe deg!

Ønsker du å innrede din nye bolig, men er usikker på hvordan du skal finansiere det? Søk om forbrukslån via Eminentor så kan du få det akkurat slik du ønsker deg i ditt hjem!

Ønsker du å ta opp et forbrukslån? Her får du tips til hvordan du kan finne de beste forbrukslånene.

Skal du pusse opp hjemme? Vi i Eminentor kan hjelpe deg med finansieringen av ditt neste oppussingsprosjekt!

Ønsker du et forbrukslån, men frykter at det vil bli veldig dyrt? Ved hjelp av Eminentor kan du søke om lån, kanskje til og med et av de billigste forbrukslånene på markedet?

Ønsker du å freshe opp din fritidsbolig? Med lån via Eminentor kan du fikse akkurat det du selv ønsker.

For å få innvilget et forbrukslån hos bankene, er det viktig å kunne fremvise god økonomi og god betalingsevne

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.