Renovere veteranbil med forbrukslån

2017-06-20         Finansiering
Renovere veteranbil med forbrukslån

Renovere veteranbil med forbrukslån

Mange, og spesielt menn har alltid hatt en spesiell drømmebil de så inderlig ønsket seg, men aldri kunne få da de var unge. Lenge forblir dette en bildrøm de lengter etter helt til de kan ta seg råd til å skaffe seg en. Om det er en gammel Ford Mustang, eller en Porsche 911 fra 70-tallet du ønsker å cruise med på sommeren er selvfølgelig helt individuelt, men har du råd til det? Har du behov for deler kan et forbrukslån hjelpe deg på veien.

Priser


Vi tar de to modellene ovenfor som eksempel og ser at en Porsche 911 fra 70-tallet kan kjøpes for 250 000 kroner, men noen strøkne modeller klatrer seg opp mot 2-millionersklassen. Her er forskjellene enorme mellom å kjøpe fra forhandler eller privat, der private kjøp er vesentlig billigere enn gjennom forhandler.

En Ford Mustang fra 60-70-tallet kan kjøpes for alt mellom 150 000 til 900 000 kroner. Her er forskjellen også stor mellom forhandler og privatkjøp. Så klart har det mye å si på kilometerstand og hvilken tilstand den er i, så om du er godt kjent med bil og kan det å renovere en eldre bil på egen hånd vil du kunne gjøre et godt kjøp og spare deg for mye penger.

Renovere veteranbil med forbrukslån

Forbrukslån til deler


Du har kjøpt drømmebilen, men den er ikke i drømmetilstand helt enda. Her trengs det deler, timer og hardt arbeid. Deler til en veteranbil kan være dyrt fordi det ofte er lite av delene på markedet. Hvis du har råd til å betjene et forbrukslån til å kjøpe deler, så er det ikke noe i veien for at du kan gjøre det, men har du råd fra før av, så skal du så klart bruke det på å realisere drømmen din. Vi anbefaler kun forbrukslån om man har god nok inntekt og hvis du har behov for pengene fra forbrukslånet med en gang.

Hvis du har behov for et forbrukslån til deler anbefaler vi at du benytter deg av en låneformidler som Eminentor. Låneformidlere sammenligner banker og lar deg få et forbrukslån men lavest mulig rente, men husk at forbrukslån er dyrt. Kan du skaffe pengene på en annen og billigere måte, vil vi anbefale at du gjør det.

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.