Sammenlign banktilbud selv på MinSide

2017-06-19         Eminentor
Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Mange i Norge som ønsker å søke refinansiering eller forbrukslån søker direkte til bankene. Dette er i teorien riktig tankegang i og med at man det er bankene som tilbyr slike løsninger. Vi skal være forsiktige med å kalle det et problem, men man får dessverre ikke fullt utbytte av søknaden sin når man sender den direkte til en bank. Man kan så klart søke direkte til flere banker, men dette tar tid og er mildt sagt slitsomt.

 

For at man skal kunne spare både tid og penger anbefaler vi at man søker gjennom en låneformidler som tilbyr sammenligning av flere banker. Låneformidlere videreformidler søknaden din (som du kun utfyller en gang) til flere samarbeidsbanker. Deretter vil flere banker behandle søknaden din samtidig og du mottar tilbud fra ingen, noen eller alle bankene. Dette kommer helt an på hvordan din privatøkonomi er og om du har god økonomisk stabilitet.

 Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Større oversikt

 

Ved at du kan sitte i din egen stue med flere tilbud på en og samme skjerm kan du enkelt sammenligne tilbudene du har mottatt. Dermed blir det enklere å velge det beste tilbudet for deg. Enkelt og greit er det en bedre løsning og et bedre tilbud for deg som ønsker å søke om forbrukslån eller refinansiering.

 

Enkel pålogging via MinSide gjør at du får oversikten helt privat og du kan også laste opp eventuelle dokumenter som noen banker kan kreve før du får utbetalt pengene. Man kan sammenligne en låneformidler med nettsider som f. eks. prisjakt.no eller mittanbud.no. Begge nettsidene tilbyr sammenligning av f. eks. priser og viser hvor godt tilbyderne er rangert av andre privatpersoner som har benyttet seg av tjenesten.

 Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Sparer penger

 

Sammenligner du ikke bankenes tilbud minskes også sjansene for at du mottar det billigste alternativet og det tilbudet som passer best for din privatøkonomi. Vi ser at noen kunder kan motta effektiv rente på under 10 prosent fra en bank og over 18 prosent fra en annen. Rentekostnader kan bli veldig dyrt, og når kunder mottar tilbud som har såpass store forskjeller sier det seg selv at man burde få en oversikt. Det er faktisk hundre- og ofte tusenlapper å spare.

 

Refinansier eller søk om forbrukslån i dag via en sammenligningstjeneste lik den Eminentor tilbyr. Vi minner om at det kun er Eminentor, Zmarta og Centum som tilbyr MinSide-løsningen der du får full oversikt og velger tilbud selv. Vi anbefaler uansett at du kun søker om forbrukslån dersom du har god nok økonomisk stabilitet til å kunne betjene lånets månedlige kostnader.

 

Søk via Eminentor for å sammenligne banktilbud selv på MinSide og spar penger!

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.