Billigere lån

2017-08-09         Refinansiering
Billigere lån

Billigere lån

Det er slettes ikke uvanlig å ha lån, men når man først har det er det en fordel om lånet har en bra rente. Har du allerede flere lån er det lurt å ta en gjennomgang av disse og se hvordan rentekostnadene ligger an. Har du et eller flere eldre forbrukslån anbefales det på det sterkeste at du sjekker mulighetene for å kunne få redusert rentene og samtidig samle lånene til et enkelt lån. 

Bilderesultat for samle lån

Hvordan få billigere lån


Enten om du skal refinansiere gamle lån eller skaffe deg et nytt lån, så finnes det metoder for å få et lån som etter standarden på forbrukslån er billig. Det kan være tusener å spare hver måned og pengene du sparer kan du bruke til å betale ned lånet ytteligere slik at du blir raskere gjeldsfri. En veldig bra og enkel måte å gjøre dette på er å søke refinansiering via en låneformidler. En låneformidler sender søknaden din til flere banker som skal kjempe om å gi deg best mulig tilbud, slik at du kan velge og vrake mellom de dårligste og beste tilbudene. 

Tilbudene får du presentert på en oversiktlig side, slik at det blir lett å rette seg inn mot det tilbudet som har lavest rentekostnader. Mange går fra å ha rente på over 20% til å komme seg ned mot - om ikke under 10 prosent. Da sparer man betydelige summer hver eneste måned, men det avhenger av summen på lånet. Jo større lån som refinansieres, jo mer sparer man. 

billigere lån

Eminentor hjelper deg til å bli gjeldsfri


Eminentor tilbyr en kostnadsfri sammenligningstjeneste som skal være enkel og effektiv for deg som kunde. Eminentor tar dine henvendelser seriøst, og vi ønsker at du skal ha total frihet til å vite alt om låneprosessen. Vi er en av få lånemeglere som har en MinSide løsning. På MinSide kan man enkelt laste opp evntuelle dokumenter som bankene kan kreve av deg, samt at man kan se status på de forskjellige bankenes behandling av tilbudene dine. 

Skaff deg billigere lån via Eminentor, og spar penger!

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.