Lån til å bygge sokkelleilighet

2017-08-16         Investering
Lån til å bygge sokkelleilighet

Lån til å bygge sokkelleilighet

Mange har områder i huset de knapt bruker, og det kan være fristende å gjøre noe med denne delen slik at man kan tjene penger på den. Å gjøre en kjeller til en sokkelleilighet kan gi deg en nokså stor biinntekt og gjøre underverker for din økonomi. Har du en leieboer som kan betale deg et månedlig beløp for å bo i sokkelleiligheten din får du mer penger å rutte med samtidig som boligen blir mer attraktiv og øker i verdi.

lån til å bygge sokkelleilighet


Endringer som lønner seg


Det er ikke alle som har penger på bok, klare til å benyttes til et slikt prosjekt og da kan det være at et forbrukslån kan hjelpe deg på vei. Før du går i gang med å søke om et forbrukslån til bygging av sokkelleilighet må du spørre deg selv om det blir lønnsomt og om du har god nok økonomi til å ta opp lånet. Gir svarene på disse spørsmålene deg et positivt utslag er det ingenting i veien for at du kan oppfylle drømmen, men husk at forbrukslån er et dyrt lån.

Har du bestemt deg for at du skal ta opp et forbrukslån anbefaler vi at du søker lån gjennom en låneformidler. En låneformidler sammenligner bankenes tilbud og lar deg velge det tilbudet som har lavest rente og som passer deg best. Banktilbudene presenteres side om side og du får full oversikt. Valget tar du helt selv hjemme fra sofaen og du kan med sikkerhet vite at du har fått et lånetilbud som er bra. 

Eminentor tilbyr en sammenligningstjeneste som lar deg gjøre akkurat dette. Vi videreformidler søknaden din til flere store norske banken og innhenter tilbudene for deg - helt kostnadsfritt for deg som kunde. Når du sammenligner og velger det beste tilbudet sparer du penger i motsenting til at du kun søker hos én bank. 

Søk forbrukslån til å bygge sokkelleilighet via Eminentor

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.