Lån med lav rente

2017-08-16         Lån
Lån med lav rente

Lån med lav rente


Når man har tenkt til å låne penger er det viktigste at man får lavest mulig rente. Et lån med lav rente er billigere for deg og kan være forskjellen på om du kan ta lånet eller ikke. Mange har lån med høyere rentekostnader enn hva de gjerne kunne tenkt seg, og da kan renten fort gå utover den daglige privatøkonomien. Det er flere måter å skaffe seg et lån med lav rente, om du skal refinansiere til et lån med lavere rente eller om du søker et nytt og ønsker en passelig rentekostnad.

lån med lav rente

Lav rente på lån ved refinansiering


Refinansiering er en lur ting hvis man allerede har kredittgjeld fra før av. Det kan være med på senke dine lånkostnader til renter betraktelig og det er veldig ofte 100- og 1000-lapper å spare. Søker du refinansiering gjennom en låneformidler behøver du bare å fylle ut én enkel søknad, så blir søknaden videreformidlet til flere store norske banker. Bankene behandler søknaden din og kommer fortløpende med banktilbud. Noen banker krever dokumentasjon på gjeld og inntekt før de gir deg tilbud. 

Når du mottar tilbudene får du de presentert side om side på MinSide. Da kan du enkelt finne frem til det tilbudet som har lavest rente og passer deg best. Dermed har du refinansiert og fått et lån med lav rente. 

lån med lav rente

Lav rente på nytt forbrukslån


Søker du et nytt forbrukslån er det greit å finne et forbrukslån som har lavest mulig rente. For å finne et lån med lav rente anbefales det sterkt at man søker via en låneformidler. En låneformidler vil innhente tilbud fra flere banker og du vil på denne måten kunne rette deg inn mot et banktilbud som har lav rente. 

I motsetning til at man søker direkte til bankene får man altså alt-i-en pakken ved at du kun må fylle ut én søknad. Du sparer både tid og penger ved at du med stor sannsynelighet får lavere rentekostnader på det nye lånet. 

Søk via Eminentor og skaff deg et lån med lav rente. 

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.