Forbrukslån - God rente

2017-08-16         Forbrukslån
Forbrukslån - God rente

Forbrukslån - God rente

Mange søker om forbrukslån, og aller helst vil man ha et forbrukslån med så lav rente som overhode mulig. For å få et forbrukslån med god rente er det ikke nok å søke til en bank. Da får du bare et tilbud og har kun det å gå etter. For at du skal vite om forbrukslånet du velger har god rente må du altså sammenligne, og for å sammenligne tilbud anbefales det at man benytter seg av en låneformidler. 

forbruksloan godrente


Sammenlign tilbud


Ved å benytte seg av en sammenligningstjeneste fra en låneformidler får man flere tilbud fra flere kjente norske banker. Bankene konkurrerer om å få deg som kunde og du kan velge og vrake akkurat som du selv ønsker. Tilbudene blir noen ganger presentert side om side for deg, slik at du enkelt kan finne frem til det tilbudet som har lavest rente. Et godt forbrukslån har så lav rente som mulig, for jo lavere rentekostnader, jo mindre betaler du til banken hver måned for å leie pengene. 

For å få et forbrukslån med god rente må du altså søke hos flere banker, og hos en låneformidler gjør du dette. Formidleren innhenter flere tilbud fra flere banker etter at bankene har mottatt søknaden din som du kun må fylle ut én gang. I motsetning til at du må fylle ut en søknad til hver og en av bankene holder det med den ene du fyller ut via låneformidleren. 

forbruksloan god rente


Forbrukslån ofte billigere enn Kredittkort


På beløp over 50 000 kroner vil det lønne seg å ta opp et forbrukslån. Er man under dette kan et Kredittkort faktisk ha lavere rentekostnader enn på et forbrukslån. Selv om det finnes et kredittkort Norge med overkant av 10 prosent i rente, er dette vanskelig å få og et forbrukslån vil da være mer passende for deg. 

Eminentor tilbyr en gratis og uforpliktende tjeneste som lar deg sammenigne bankenes tilbud og få de presentert for deg side om side. 

Søk via Eminentor og få forbrukslån til god rente. 

Del denne artikkelen


Grunner til å velge Eminentor

  •   Det er gratis og uforpliktende
  •   Velg beste tilbud fra flere banker
  •   Sammenligne rente og vilkår
  •   Kvalifiserte medarbeidere
  •   Kostnadsfri økonomisk rådgivning
  •   Lån uten sikkerhet eller pant
  •   Reduser kostnader
  •   Samle smålån og kredittkortgjeld
  •   Refinansier med bedre vilkår
  •   Gode råd til bedre råd

Ønsker du at en rådgiver ringer deg for å fylle søknaden for deg?

Legg ved ditt navn og telefonnummer nedenfor.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?


- For å få optimal gjennomslag på søknaden din.
- Raskere behandlingstid, god oppfølging.
- Søknaden blir fylt ut korrekt.