Få ned renten

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-19         Eminentor
Få ned renten

Ned med renten - opp med livskvaliteten

Det kan være mye penger å spare ved flytte dine smålån fra flere lånegivere til en billigere bank. Eminentor klarer som oftest å hjelpe deg med å få ned renten på dine smålån og kredittgjeld gjennom samarbeid med flere ledende banker i Norge; såfremt du oppfyller kravene for å få et lån uten sikkerhet. Vi har tusenvis av fornøyde kunder som har fått ned renten på sine lån og blitt kvitt sine kredittkort. Idag har de en bedre hverdag og penger til overs som de kan bruke på andre fornuftige ting som reiser, hobby, oppussing og opplevelser med venner og familie. 

Dyrt med renteutgifter

Renteutgiftene kan bli dyre, spesielt om man skylder et betydelig beløp med høye renter over lang tid. Heldigvis er det muligheter til å kunne få en langt lavere rente enn mange andre. Eminentor ønsker å hjelpe kunder med å presse ned renten ved å sammenligne flere banker, slik at våre kunder skal få en mer overkommelig hverdag, glede og unngå betalingsanmerkninger langs veien til å bli gjeldsfri.

 Få ned renten

Samler alle lånetilbud

Spesielt kredittkort og forbrukslån er dyrt, og vi anbefaler ikke at man benytter seg av disse løsningene med mindre man har god nok økonomi til det. Er det sånn at man allerede har dyr gjeld å betale på - anbefaler vi at man søker refinansiering gjennom oss. Vi samler dine lånetilbud fra flere ledende norske banker på en egen side som kun du har tilgang til. Den kalles enkelt og greit for “MinSide”.

 eminentor

Eminentor ønsker å hjelpe deg til bedre råd gjennom å gjøre en kontinuerlig innsats for at  våre kunder skal få lavere rentekostnader. Vi jobber profesjonelt og ønsker at du skal få all nøkkelinformasjon om ulike lånetilbud. Med hjelp av en lånekalkulator kan du også beregne månedlige låneutgifter og få en indikasjon på hvor mye du kan spare på å samle dine lån på et stedHar du lav inntekt kan du motivere banken til å inngå en låneavtale med deg ved å ha med en medsøker. Med en medsøker i lånesøknaden reduserer banken sin utlån risiko ved at det blir to som står ansvarlige for nedbetaling av lånet, istedenfor en. Du øker dermed dine sjanser for at banken invilger lånet, og dessuten til en lavere lånerente. Andre grunner for å ha med medsøker i lånesøknaden, foruten lav inntekt, kan være inkassokrav eller at du har behov for å søke om et stort lån.

Eminentor - For bedre råd

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.