Få ned renten

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-19         Eminentor
Få ned renten

Rentekostnader kan bli dyrt, spesielt om man skylder et betydelig beløp med høye renter. Heldigvis er det muligheter til å kunne få en langt lavere rente enn mange har pr. i dag. Eminentor ønsker å hjelpe kunder med å presse ned renten ved å sammenligne flere banker, slik at våre kunder skal få en mer overkommelig hverdag, glede og unngå betalingsanmerkninger langs veien til å bli gjeldsfri.

 Få ned renten

Samler alle tilbud

 

Spesielt kredittkort og forbrukslån er dyrt, og vi anbefaler ikke at man benytter seg av disse løsningene med mindre man har god nok økonomi til det. Er det sånn at man allerede har dyr gjeld å betale på - anbefaler vi at man søker refinansiering gjennom oss. Vi samler dine tilbud fra flere ledende norske banker på en egen side som kun du har tilgang til. Den kalles enkelt og greit for “MinSide”.

 eminentor

Eminentor ønsker å hjelpe og jobber for at våre kunder skal få lavere rentekostnader. Vi jobber for å være ærlige og ønsker ikke å prakke på deg et tilbud som kanskje ikke passer deg. Derfor har du friheten til å se alle tilbud du mottar, og du kan velge deretter.

 

Eminentor - For bedre råd

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.