Låne penger for å betale ned gjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Låne penger for å betale ned gjeld

Tusenvis av kroner å spare

Har du utestående gjeld fra ulike banker har du sannsynligvis også ulike rentenivåer på lånene. Med flere renter blir det ofte unødvendig høye kostnader på den totale gjelden. Gjelden har man ofte hatt i flere år og renten er derfor ofte høyere enn dagens rentenivå. Derfor er det fornuftig å ta en gjennomgang av egen gjeld for å få oversikt over kostnadene og nedbetalingstiden på lånene. Det er mange som sparer flere tusen kroner på å refinansiere og samle lån. På forbrukslån med lavere beløp blir det vanligvis satt en høyere rente enn på et lån med stort beløp, derfor får man ofte en bedre rente ved å samle smålån og kreditter til et større lån.

Gjelden under kontroll

En annen fordel ved å låne penger til å betale ned gjeld er at man får mye bedre oversikt over privatøkonomien og det blir enklere å lage en god nedbetalingsplan. Det er også mye enklere å forholde seg til en regning i måneden.

 Låne penger for å betale ned gjeld

 

Hvilken bank bør jeg velge for å få best låneavtale?

 Det finnes utrolig mange långivere som venter på at du skal søke om forbrukslån. Det som er fornuftig er å benytte en av sammenligningstjenestene du finner på nettet, hvor du kan sammenligne tilbud på flere banker. Ved å benytte en slik tjeneste øker muligheten betraktelig for at du skal få best mulig forbrukslån til refinansiering. Det

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.