Sammenligne forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-19         Hint og tips
Sammenligne forbrukslån

Hvorfor sammenligne forbrukslån?

Er man i behov av å låne penger uten sikkerhet, også kalt forbrukslån, kan det være lurt å sammenligne lånetilbud fra flere banker og långivere. Selvsagt er hensiken med å sammeligne forbrukslån å finne et lån med lavest rente på markedet, for å unngå at man tar opp et lån som med høy rente når det finnes andre banker som tilbyr forbrukslån med lavere rente. Den raskeste og mest effektive måten å finne et billig forbrukslån på er utelukkende gjennom å sammenligne forbrukslån med hjelp av en låneformidler. Låneformidleren lar flere banker vurdere lånesøknaden din, og omsider lar deg sammenligne forbrukslån, betingelser og vilkår. På denne måten, gjennom å sammenligne forbrukslån, har du gjort hva du kan for å finne et passende lån med lav rente som du kan leve med. Men hvordan foregår sammenligningen av rente og terminbeløp?

Finn forbrukslån med lavest mulig rente

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som tilbys av mange banker og långivere i Norge. Banker som tilbyr forbrukslån spør ikke om hva pengene du låner skal brukes til og derfor har man muligheten til å benytte et forbrukslån til det meste. Men noen av de mest typiske bruksområdene for forbrukslån er oppussing, ferie, hobby og til refinansiering av gjeld.

 Sammenligne forbrukslån

Sett fra bankenes hold innebærer forbrukslån og lån uten sikkerhet  en høy risiko. Nettopp på grunn av at banken løper en stor risiko når du låner penger  uten at du stiller for eksempel en bolig eller annen eiendom som sikkerhet, er renten og lånekostnader forholdsvis høye for forbrukslån. For deg som låntaker er det ekstremt viktig å velge et lån med lavest rente for å holde låneutgifter på et minimum. Hvis man ikke har sammenlignet forbrukslån før man låner penger, kan resultatet bli at du forplikter deg til å betale unødvendig ekstra på et relativt dyrt forbrukslån. Det er en uheldig siutasjon som du kan styre unna ved ved å sammenligne forbrukslån forut for å låne penger.

Smart å sjekke lånetilbud fra flere banker

Det å søke i hver enkelt bank kan være en tungvis fremgangsmetode for å sammenligne lånetilbud på forbrukslån, og det er slitsomt og tidkrevende. Hvor skal du begynne å søke? Hvilke banker man skal søke om forbrukslån hos kan  være vanskelig å vite og det krever en god research.

For å få best mulig låneavtale er det smart å sammenligne forbrukslån fra flere banker, før man skriver under på et gjeldsbrev. Men hva skal man sammenligne? Når du skal sammenligne forbrukslån fra ulike banker er viktig å se nærmere på nominell og effektiv rente, gebyrer, betingelser og vilkår i lånetilbudene. Du må stille deg selv spørsmålene: Hvilken bank tilbyr lavest rente og har de laveste gebyrene?  Denne sammenligningen av forbrukslån som du utfører er en metode hvis formål er å velge nettopp det forbrukslånet som passer deg best; med andre ord det lånet som har lavest rente og gebyrer.

Ta hjelp av en låneformidler til låne penger med lavest rente

Den mest effektive fremgangsmetoden for å sammenligne forbrukslån er å benytte seg av en låneformidler. De mest profesjonelle og seriøse låneformidlere tar ikke betalt for sammenligningstjenester for forbrukslån. Å ta hjelp av en låneformidler er langt smartere enn å søke individuelt i ulike banker. Prosessen for å sammenligne forbrukslån er kundetilpasset, effektiv og trygg. En låneformidler har knyttet til seg et bredt utvalgt av ulike banker i Norge for å øke dine sjanser for å låne panger med lavest mulig rente. Det eneste du trenger å gjøre å fylle ut ên søknad. Låneformidlerer gjør resten av jobben med å innhente lånetilbud fra banker som ønsker å ha deg som lånkunde. Du blir løpende holdt oppdatert etterhvert som bankene gir svar på søknaden din. Etter at du har sammenlignet forbrukslån og valgt lånet med lavest rente, blir du bedt om å identifisere deg med BankId, godkjenne gjeldsbrevet og eventuelt komplettere søknaden før pengene blir overfør til brukskontoen din..

Ta hjelp av en låneformidler til låne penger med lavest rente 

Eminentor

Eminentor er en populær låneformidler som tilbyr kostnadsfri og uforpliktende sammenligning av forbrukslån. Kundene til Eminentor  er svært fornøyde da de får skreddersydd støtte og support med å finne lån med lavest mulig rente takket være tjenesten for å sammenligne forbrukslån. Selskapet samarbeider med flere norske banker og jobber stadig med å utvide samarbeidet til fordel for kundene. Når du har fylt ut en søknad gis du umiddelbar tilgang til Minside hvor du i realtid kan lese om status på din søknad, hvilke banker som har gitt deg lånetilbud, rente og terminbeløp. Lånetilbudene er stilt ved siden av hverandre for at du kan sammenligne og velge det lånet som skiller seg ut med lavest rente og gebyrer. 

Det elektroniske søknadsskjemaet for forbrukslån er med hjelpetekster for at du skal fylle inn alle opplysninger korrekt. Tjenesten for å sammenligne forbrukslån er helt kostnadsfri fra du fyller ut søknaden til du velger et lån. Med andre ord koster lånet deg ikke ekstra for at du søker lån via Eminentor. Tvert imot er kan det være mye penger å spare ved å bruke denne tjenesten for å sammenligne forbrukslån hvis for eksempel formålet med et lån er å refinansiere gjeld som består av smålån og kredittkortgjeld. 

Søk her for å starte sammenligning av forbrukslån til alle mulige formål for å låne penger med lavest mulig rente.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.