Sammenligne forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-19         Hint og tips
Sammenligne forbrukslån

Er man ute etter et forbrukslån kan det være lurt å sammenligne tilbud fra flere banker og långivere. Men hvordan bør man gjennomføre sammenligningen?

Forbrukslån

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet som mange banker og långivere tilbyr. Institusjonene som tilbyr forbrukslån spør ikke om hva pengene du låner skal brukes til og derfor har man muligheten til å benytte et forbrukslån til det meste. Men noen av de mest typiske bruksområdene for forbrukslån er oppussing, ferie, hobby og til refinansiering av gjeld.

 Sammenligne forbrukslån/

Sammenligne tilbud fra flere banker

 Forbrukslån er dyrt og det er derfor viktig å få best mulig låneavtale for å senke kostnadene på lånet så lavt som mulig.

For å få best mulig låneavtale er det lurt å sammenligne tilbud fra flere banker. Det er viktig å se på renten, gebyrer, betingelser og vilkår når du skal undersøke hvilket forbrukslån som passer deg best.

Det å søke i hver enkelt bank kan være en mulighet for å sammenligne tilbud på forbrukslån, men det er slitsomt og det kan være tidkrevende. Hvilke banker man skal søke om forbrukslån hos kan også være vanskelig å vite og det krever god research.

En annen mulighet er å benytte en sammenligningstjeneste, det kan ofte være smartere enn å søke selv og det er også en mye enklere prosess. Slike tjenester samarbeider med flere banker i Norge og det øker muligheten for at du skal få et bedre lånetilbud. Det eneste du trenger å gjøre å sende en enkel søknad og du vil få tilbud om forbrukslån fra flere banker. Det er veldig vanlig å få svar med tilbud samme dagen som søknaden ble sendt og pengene er vanligvis inne på egen konto fra 0-3 dager etter låneavtalen er signert.

Sammenligne forbrukslån/ 

Eminentor

 Eminentor er en sammenligningstjeneste som du kan benytte hvis du er ute etter et forbrukslån. Vi samarbeider med flere norske banker som du vil få tilbud fra etter du har sendt søknad, tilbudene kan du se på Minside og velge det tilbudet som passer deg best.

Det er veldig enkelt å fylle ut søknaden og det er helt kostnadsfritt å søke om forbrukslån hos oss. Selv om prosessen er enkel, er du hjertelig velkommen til å snakke med en av vår kunderådgivere for hjelp og råd ved å ringe - 02453. Søk her og se hvor bra tilbud på forbrukslån du har muligheten til å få.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.