Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-19         Eminentor
Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Mange i Norge som ønsker å søke refinansiering eller forbrukslån søker direkte til bankene. Dette er i teorien riktig tankegang i og med at man det er bankene som tilbyr slike løsninger. Vi skal være forsiktige med å kalle det et problem, men man får dessverre ikke fullt utbytte av søknaden sin når man sender den direkte til en bank. Man kan så klart søke direkte til flere banker, men dette kan bli tidskrevende og slitsomt.

Lånetilbud fra flere banker med en søknad

For at man skal kunne spare både tid og penger anbefaler vi at man søker gjennom en låneformidler som tilbyr sammenligning av flere banker. Låneformidlere videreformidler søknaden din (som du kun utfyller en gang) til flere samarbeidsbanker. Deretter vil flere banker behandle søknaden din samtidig og du mottar tilbud fra ingen, noen eller alle bankene. Dette kommer helt an på hvordan din privatøkonomi er og om du har god økonomisk stabilitet.

 Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Større oversikt

Ved at du kan sitte i din egen stue med flere tilbud på en og samme skjerm kan du enkelt sammenligne tilbudene du har mottatt. Dermed blir det enklere å velge det beste tilbudet for deg. Enkelt og greit er det en bedre løsning og et bedre tilbud for deg som ønsker å søke om forbrukslån eller refinansiering.

Enkel pålogging via MinSide gjør at du får oversikten helt privat og du kan også laste opp eventuelle dokumenter som noen banker kan kreve før du får utbetalt pengene. Man kan sammenligne en låneformidler med nettsider som f. eks. prisjakt.no eller mittanbud.no. Begge nettsidene tilbyr sammenligning av f. eks. priser og viser hvor godt tilbyderne er rangert av andre privatpersoner som har benyttet seg av tjenesten.

 Sammenlign banktilbud selv på MinSide

Sparer penger 

Sammenligner du ikke bankenes tilbud minskes også sjansene for at du mottar det billigste alternativet og det tilbudet som passer best for din privatøkonomi. Vi ser at noen kunder kan motta effektiv rente på under 10 prosent fra en bank og over 18 prosent fra en annen. Rentekostnader kan bli veldig dyrt, og når kunder mottar tilbud som har såpass store forskjeller sier det seg selv at man burde få en oversikt. Det er faktisk hundre- og ofte tusenlapper å spare. 

Refinansier eller søk om forbrukslån i dag via en sammenligningstjeneste lik den Eminentor tilbyr. Vi minner om at det kun er Eminentor, Zmarta og Centum som tilbyr MinSide-løsningen der du får full oversikt og velger tilbud selv. Vi anbefaler uansett at du kun søker om forbrukslån dersom du har god nok økonomisk stabilitet til å kunne betjene lånets månedlige kostnader.

 

Søk med hjelp av Eminentor for å sammenligne banktilbud selv på MinSide og spar penger!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.