Penger til overs med fleksibelt lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Hus og hjem
Penger til overs med fleksibelt lån

Det er alltid greit å ha penger til overs hvis noe i huset skulle bli ødelagt og man må erstatte det så fort det lar seg gjøre.

Tilgangen til penger ved akutte behov

Noen har oppspart en sum penger som er tilgjengelige for eksempel ved et akutt behov. Andre har ikke muligheten til å gjøre dette, eller har bare ikke latt den tanken bli til virkelighet. En mulighet man har er å ta opp et fleksibelt lån. Med fleksibelt lån fra en bank betaler man kun for etableringsgebyr som ofte ligger på rundt 800 kroner. Dette kan være forskjellig fra bank til bankEtter at etableringsgebyret er betalt har man penger disponibelt fra en egen konto hos banken og man kan bruke pengene om ønskelig. Viser det seg at man ikke får bruk for pengene betales det heller ikke renter eller kostnader på lånet. De kan stå på kontoen som en backup.

 Penger til overs med fleksibelt lån

Som et tomt kredittkort med lavere rente

De fleste kredittkort på markedet er gratis å ha, så fremt man ikke benytter seg av kortet. Fleksibelt lån er akkurat det samme, men det er to hovedforskjeller.

 

  1. Man kan låne opptil 500 000 kroner, noe som er mye mer enn man kan låne på et kredittkort i dag.
  2. Det er mye lavere rentekostnader på et flexilån om man velger å benytte seg av det.

 

Kort oppsummert; Et flexilån er det samme som å ha et tomt kredittkort, men med lavere rentekostnader og større grense på lånebeløp.

 Penger til overs med fleksibelt lån

Vanlige bruksområder

De mest vanlige bruksområdene for en backup-konto er f. eks. til innkjøp av vaskemaskin, kjøleskap og ovn/kokeplate om noen av dette slutter å fungere. Artikler som man bruker hver dag og som er viktige i en bolig er ofte det man må anskaffe så fort noe av det blir ødelagt, men her er listen lang. Det er mange andre bruksområder man kan komme på, og dette kan man altså dekke med et fleksibelt lån.

Husk at et flexilån kan brukes til hva som helst. Har man f. eks. 150 000 kroner på et flexilån og bruker 50 000 av disse på en utenlandstur betaler man kun renter på summen man benyttet seg av. Dvs. at de resterende 100 000 kronene fortsatt står på kontoen uten at du betaler noe som helst for å ha de der.

Fleksibelt lån med lave rente 

Eminentor samarbeider med flere banker som tilbyr fleksibelt lån. Har du god økonomisk stabilitet økes sjansene betraktelig for at man kan få et flexilån. Søk uforpliktende i dag for å sammenligne flere av norges største tilbydere av flexilån og forbrukslån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.