Hva innebærer et forbrukslån?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Hva innebærer et forbrukslån?

Et forbrukslån er en type av lån som banker og andre långivere tilbyr, lånet  kan brukes det flere formål men det blir ofte brukt til oppussing, hobby,  reise og ferie eller andre utgifter man ikke kan betale med oppsparte penger. 

Nytt forbrukslån for senke din månedskostnad

Det er også mange som tar opp et forbrukslån for å samle tidligere lån og kreditter til ett og samme forbrukslån, ofte med lavere renter og bedre vilkår. Dette kalles for refinansiering, og det er mange har spart mye penger på et nytt og bedre forbrukslån. Man kan ofte refinansiere lån opp til 500 000 kr og det er en stor fordel for dem med mye i gjeld.

Hva innebærer et forbrukslån/ 

Bruksområder til forbrukslån

 En fordel for for søkeren er at bankene ikke spør om hva pengene skal brukes til, og du kan derfor låne penger til hva du vil.

Søkeren trenger heller ikke å stille sikkerhet til banken i form av noe verdi, det gjør at søkeprosessen blir enklere og blir gjennomført raskere. Det gjør også at de aller fleste kan få et forbrukslån.

Som nevnt tidligere i teksten er noen av de vanligste bruksområdene til forbrukslån, reise, oppussing, bil og hobby.

 Hva innebærer et forbrukslån/

 

Nedbetaling av forbrukslån

 Beløpet som kunden låner av banken avhenger naturligvis av pengene skal brukes til. Løpetider på lånet kan man velge i forhold til beløpet man har tatt opp. Velger kunden lang nedbetalingstid vil månedskostnaden per måned bli lavere, men man får lengre rentetid og kostnadene på forbrukslånet blir derfor ofte høyere totalt i løpet av hele låneperioden.

Det er veldig smart å lage et budsjett og en god nedbetalingsplan før man søker om forbrukslån. Med det vil man få bedre oversikt over hvor stort lånebeløp man kan besitte.

 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.