Samle lån og få en lavere månedskostnad

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Samle lån og få en lavere månedskostnad

Med flere lån har man en rente for hvert av lånene å forholde seg til, og det vil utgjøre lånekostnadene hver eneste måned. I tillegg til renten har man også flere gebyrer med forskjellige priser. Har man forskjellige renter på forbrukslån og kredittkort blir renteutgiftene ofte unødvendig høye. Derfor er det vanligvis lurt å samle smålånene til et større lån. Med det nye lånet får man ofte en lavere rente og lavere månedskostnader. På lavere lån blir det ofte satt en høyere rente, derfor vil man ofte få en lavere rente ved refinansiere smålån og få et større lån.

 Samle lån og få en lavere månedskostnad

Bruk de sparte pengene på nedbetaling

 Man blir dessverre ikke kvitt gjelden kun ved å refinansiere, og man står fortsatt like ansvarlig for å nedbetale det nye lånet. Men det som er en fordel er at man vanligvis sparer penger på å samle gjeld. Det som er fornuftig er å bruke de sparte pengene på å betale ned lånet, dermed vil du få betalt ned gjelden raskere med det nye forbrukslånet. Det blir også mindre gebyrer og det sparer man ofte også penger på.    

 

Benytt en sammenligningstjeneste

 For å spare mest mulig penger på refinansiering er det lurt å benytte seg av en sammenligningstjeneste slik som den Eminentor tilbyr for å få best mulig tilbud på forbrukslån til refinansiering. Med en slik tjeneste trenger du kun å sende en uforpliktende søknad, det er helt kostnadsfritt å søke  og du vil deretter få tilbud fra flere banker. Dermed kan du sammenligne de forskjellige tilbudene og selv velge det tilbudet som passer deg best på Minside.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.