Hvorfor har vi MinSide?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Eminentor
Hvorfor har vi MinSide?

Hva er MinSide?

MinSide er en personlig portal som bare kundene har tilgang til gjennom innlogging. På MinSide finner du en komplett oversikt over dine lånetilbud og hvor langt bankene har kommet i sin behandlingen av søknaden din. Du kan altså se hvilke banker som behandler søknaden din, banker som har gitt deg lånetilbud og eventuelt hvilke banker som har avstått fra å tilby deg lån.

Når alle bankene har behandlet søknaden din vil du få beskjed om dette på SMS. Dermed kan du logge inn på MinSide via Eminentors nettside, hvor du finner “MinSide” øverst i høyre hjørne.

Som brukernavn skriver du inn personnummeret ditt. Passordet har du mottatt på SMS fra oss, men har du glemt passordet trykker du på “Glemt passord?” og for å motta et nytt passord på SMS.

 

Fordeler med MinSide

MiSide er skreddersydd for deg som søker lån og gir deg som lånsøker 2 fordeler:

  1. Se lånetilbudene - Dine lånetilbud  blir stilt opp ved siden av hverandre for at du kan sammenligne rente og villkor. Alle lånetilbud har samme layout og inneholder følgende nøkkelinformasjon om lånene: Bankens navn, lånebeløp, nedbetalingstid, nominell- og effektive rentesatser og månedlig terminbeløp. 
  2. Velg lånetilbud - Når du har bestemt deg har du også muligheten til å velge det beste lånet med lavest rente inne på MinSide. Ditt valg blir i samme øyeblikk sendt til din nye bank. I nesten samme øyeblikk sender banken automatisk ut en epost til den adressen du oppga i søknaden. I eposten blir du bedt om å identifisere deg med BankId, godkjenne gjeldsbrevet før pengene kan utbetales til din konto. I noen tilfeller kan banken i samme, eller i en separat epost, be om tilleggsdokumenter fra deg; for eksempel siste skattemelding og lønnslipp, for å kunne behandle søknaden din.

MinSide lar deg velge 

Vi på Eminentor ønsker at kundene skal kunne gjøre sine valg i fred og ro. Å refinansiere eller ta opp et forbrukslån kan være en stor beslutning for mange. Derfor vil vi ikke kontakte deg for å påtvinge deg lånet. Derimot tar vi kontakt med deg senest 2 dager etter du har mottatt lånetilbudene dine for å stille oss tilgjengelige for eventuelle spørsmål rundt dine lånetilbud.

Det hender vi tar noen oppfølginger dersom det ikke er fremgang i saken og om tilbudet ditt nærmer seg utløpsdato. Husk at dine tilbud er tilgjengelige på MinSide i 30 dager. Du har god tid til å sammenligne og velge et lån uten sikkerhet  med lavest rente.

 Hvorfor har vi MinSide

Kunden skal ha full oversikt

Eminentor formidler alle lånetilbud til sine kunder. Det er fordi at vi vet at det bare er en person som vet hva som er best for deg, og det er du selv. Derfor gjør vi alltid alle lånetilbud tilgjengelige for deg på MinSide for at du skal kunne ha oversikt over alle banktilbudene, og med hensyn til din privatøkonomi, velge det lånet som er best for deg. Har du fullt innsyn vet du også at du ikke blir lurt eller veiledet til en avgjørelse du ellers ikke skulle tatt.

Vi advarer mot visse useriøse låneformidlere som vil ha deg til å velge det de kaller “beste tilbudet”.  Slike låneformidlere har lagt opp til at du bare får et tilbud som de mener er best for deg. I kontakt med slike låneformidlere har du ikke oversikt over hvilke andre tilbud du har  mottatt som kan ha lavere rente. 

Eminentor er en av tre låneformidlere som tilbyr MinSide-løsningen. De andre er Zmarta og Centum.

Søk refinansiering gjennom Eminentor i dag for å sammenligne lånetilbud flere ledende norske banker. Vi gjøre vårt beste for at du skal få lavere rente og bedre privatøkonomi.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.