Hvorfor har vi MinSide?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Eminentor
Hvorfor har vi MinSide?

MinSide er enkelt og greit en side der du som kunde får full oversikt over låneprosessen. På MinSide kan du se hvilke banker som behandler søknaden din, banker som ga deg tilbud og eventuelt hvilke banker som har gitt deg avslag.

 

Når alle bankene har behandlet søknaden din vil du få beskjed om dette på SMS. Dermed kan du logge inn på MinSide via Eminentors nettside, hvor du finner “MinSide” øverst i høyre hjørne.

 

Som brukernavn skriver du inn personnummeret ditt. Passordet har du mottatt på SMS fra oss, men har du glemt passordet trykker du på “Glemt passord?” og vi sender deg et nytt.

 

Fordeler med MinSide

 

I Eminentor ønsker vi at kundene skal kunne gjøre sine valg i fred og ro. Å refinansiere eller ta opp et forbrukslån kan være en stor beslutning for mange. Derfor vil vi ikke ringe deg hver dag for å prakke på deg lånet, men som en standard tar vi kontakt senest 2 dager etter du har mottatt tilbudene dine som en oppfølging.

 

Det hender vi tar noen oppfølginger dersom det ikke er fremgang i saken og om tilbudet ditt nærmer seg utløpsdato. Husk at dine tilbud er tilgjengelige på MinSide i 30 dager.

 Hvorfor har vi MinSide

Fordelene enkelt fortalt:

 

  1. Se lånetilbudene - Tilbudene dine blir presentert ved siden av hverandre og du kan enkelt sammenligne og se hvilket tilbud du burde gå for.
  2. Velg lånetilbud - Du kan velge tilbud helt selv fra hjemmet. Finn det tilbudet som passer deg best og helst tilbudet med lavest rente

Kunden skal ha full oversikt

 

Ikke bli lurt til å velge det “beste tilbudet”. Mange låneformidlere vil kun sende deg et tilbud som de selv mener er best. Da har du ingen oversikt over hvilke andre tilbud du kan ha mottatt som kan være bedre for deg.

 

Eminentor vil ikke sende deg et tilbud vedlagt med en signeringslink. Eminentor ønsker at du skal kunne ha oversikt over alle banktilbudene, slik at du med sikkerhet kan vite at du har hatt fullt innsyn i alternativene.Har du fullt innsyn vet du også at du ikke blir lurt eller veiledet til en avgjørelse du helst ikke skulle tatt.

 

Eminentor er en av tre låneformidlere som tilbyr MinSide-løsningen. De andre er Zmarta og Centum.

Søk refinansiering gjennom Eminentor i dag for å sammenligne flere ledende norske banker, få lavere rentevilkår og bedre privatøkonomi.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.