Tips til deg som skal refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Tips til deg som skal refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld

Er du usikker på hva du burde tenker over før du søker om et refiansieringslån? Her vil du få noen gode tips om hva du bør være klar over og hva du bør styre unna.  

Sammenlign tilbud fra flere banker før du refinansierer

Når du skal samle smålån og kredittkortgjeld er det viktig å sammenligne tilbud fra flere banker før du inngår en avtale om nytt forbrukslån til refinansiering. Mange av dem som refinansierer lån ender opp med å inngå en avtale med altfor høy rente og månedlige kostnader. Derfor er det viktig å sammenligne tilbud fra flere banker, det kan nemlig utgjøre forskjellen med å spare flere tusen kroner i måneden istedenfor noen hundre kroner.

Eminentor lar bankene konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet og vi samarbeider med opptil 8 banker. Det er helt kostnadsfritt å søke om forbrukslån via Eminentor og du vil får raskt svar etter sendt søknad.

 

Tips til deg som skal refinansiere forbrukslån og kredittkortgjeld 

 

samle lån uten lavere rente

Selv om du ikke får tilbud om refinansieringslån med lavere rente enn på gjelden du allerede besitter, vil kostnadene redusere betydelig. Etableingsbebyr, administrasjonsgebyr og andre kostnader med forbrukslån vil bli mindre når du bare besitter et enkelt  lån.

Det er også en fordel å samle forbrukslån og kredittkortgjeld for å få bedre oversikt over privatøkonomien, du vil bare få en regning i måneden og det blir dermed også enklere å lage en god nedbetalingsplan.

 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.