Fordeler med forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Fordeler med forbrukslån

Det finnes flere fordeler med forbrukslån som er fint å være klar over før du søker lån. Ofte får du svar samme dagen som du har sendt lånesøknaden.

I situasjoner hvor du trenger penger raskt, er forbrukslån ofte er god løsning. Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån helt kostnadsfritt og få tilbud fra opptil åtte banker.

 Fordeler med forbrukslån/

Bedre tilbud med sammenligningstjenester

Det som ofte er den beste løsningen for å raskt få et billigere forbrukslån er å benytte en sammenligningstjeneste. Dermed kan du sammenligne tilbud fra flere banker og det øker sjansen for et bedre tilbud, du slipper også å søke i flere banker selv og det gjør søkeprosessen mindre tidkrevende.

Eminentor samarbeider med flere norske banker og långivere som konkurrerer om tilby det beste lånetilbudet. Det er helt kostnadsfritt å søke om forbrukslån og refinansiering hos Eminentor. Søk om forbrukslån hos Eminentor og se hvor bra tilbud du kan få på Minside.

 

Penger på kontoen innen 0-5 dager

 En annen fordel med forbrukslån er at det vanligvis tar mellom 0-5 dager før pengene er på konto etter låneavtalen er signert. Dette kan være veldig viktig for dem som trenger penger raskt til sine formål. Det kan være nyttig i kritiske situasjoner eller noe så enkelt som at det er tilbud på sofaen du lengter etter.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.