Forbrukslån som student

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Forbrukslån som student

Stram økonomi for studenter

Studenter har ofte et stramt budsjett, det kan derfor være vanskelig å få spart penger og skaffe kapital til kjøp av bil, bolig eller annet. Studielån bidrar til en beskjeden inntekt og det kan være vanskelig å få økonomien til å gå rundt hver måned hvis man ikke har fast lønn. Men studenter har også utgifter utenfor studiene, kanskje det er en ferietur eller oppussing? Da kan det være behov for et forbrukslån.

Forbrukslån som student 

Opplysninger til banken

Banken/långiveren skal som regel ha opplysninger om alder, årsinntekt og de tar også en kredittsjekk for å undersøke om du er i stand til å betale tilbake  forbrukslånet. Ofte tilbyr bankene forbrukslån fra 10 000 - 500 000 kroner på en lånesøknad.

Med et forbrukslån for studenter har man har muligheten til å fordele utgiftene over tid, dermed slipper du som student  å  betale store engangssummer. Er man ryddig og betaler ned på lånet som avtalt med banken, kan det være flere fordeler med et forbrukslån for studenter.

Få lavest mulig rente

For studenter er det kanskje ekstra viktig å få lavest mulig rente på forbrukslånet. Med lavere rente vil kostnadene for forbrukslånet være på et minimum  og det passer bra for studenter. For å øke sjansen for å få et bra tilbud på forbrukslån kan det være smart for studenter å sammenligne tilbud fra flere banker. Men det kan være slitsomt og tidkrevende å søke i hver enkelt bank helt selv. Derfor er det mer effektivt å benytte en sammenligningstjeneste som Eminentor for å låne penger til lavest rente.

 

Eminentor samarbeider med flere norske banker og hjelper deg med å få best mulig tilbud på forbrukslån. Vi formidler forbrukslån og refinansiering opp til 500 000 kroner, med rente fra 6.99% (nom). Du trenger kun å fylle ut en enkel søknad og du vil få på MinSide. Søk i dag helt uforpliktende og se hvor bra tilbud da kan få.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.