Forbrukslån til ATV

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-21         Forbrukslån
Forbrukslån til ATV

 Vil du kjøpe ATV? Med et forbrukslån har du muligheten til å finansiere drømmen om ATV. Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån til ATV og du vil få raske svar, ofte får du svar med tilbud samme dagen som du har søkt. Med et forbrukslån slipper du å spare penger over tid til kjøp av ATV, derfor kan du snart kjøre rundt i gjørma og ha det morro med firehjulingen.

 Forbrukslån til ATV

Vi gjør vår beste innsats for at du som kunde skal få beste mulig tilbud på forbrukslån og refinansiering. Flere av våre samarbeidsbanker tilbyr nedbetalingstid på opptil 15 år og en effektiv rente fra 6.99%.

 

En stor fordel med å benytte sammenlingingstjenesten til Eminentor er at man sparer tid. Det eneste du trenger å gjøre er å fylle ut en enkel søknad, så gjør vi resten av jobben for deg. Hvis du trenger billån, båtlån,campingvognlån eller MClån hjelper vi deg også med det.

 

Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og øker muligheten for at du skal få et bra tilbud på forbrukslån. Har du spørsmål eller trenger hjelp er du hjertelig velkommen til å snakke med en av våre kunderådgivere. Søk i dag og se hvor godt tilbud du kan få.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.