Låne penger til aksjer

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-21         Investering
Låne penger til aksjer

Nå for tiden har det blitt mulig å låne penger til meste, bankene spør vanligvis ikke om hva du skal bruke pengene til når du søker forbrukslån. Derfor er det også mulig å låne penger til aksjer.

Det er mange som ikke har penger klart til å investere i aksjer, men de fleste vet at man kan tjene gode penger med god kunnskap og litt flaks.

 Låne penger til aksjer

Høy risiko

Det er viktig å vite at det er fare for at man taper hele beløpet og sitter igjen med et lån, uten noen som helst fortjeneste på investeringen. Aksjemarkedet svinger hver dag, og det er viktig å ha gode kunnskaper og god innsikt på markedet før man investerer penger, spesielt lånte penger.

Om man velger å investere i aksjer med lånte penger selv om man er klar over risikoen, så er det flere måter å anskaffe lånet på.

Det kan være lurt å benytte en sammenligningstjeneste som Eminentor for å øke muligheten for å få et bedre tilbud på lån, med gode betingelser og lavere rente. Jo bedre låneavtale du inngår, jo bedre fortjeneste vil du få på investeringen, hvis den blir vellykket vel og merke.

Om din aksje stiger med mer enn det lånekostnaden din er på kort tid, kan du selge aksjene og betale tilbake lånet før avdrag og renter blir for høye, og samtidig sitte igjen med gevinsten.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.