Refinansiering av gjeld 2017

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Refinansiering av gjeld 2017

Rentenivået i Norge har knapt vært lavere enn det er i dag. Samtidig som dette vokser boligmarkedet hver eneste måned, noe som betyr at Nordmenn aldri har hatt mer i gjeld. Forbrukslån, boliglån, studielån og kredittkort - det er en haug av dem. Med så mange potensielle gjeldsposter kan det bli vanskelig å holde oversikt over hvor mye gjeld man har, og hvor store lånekostnader man har hver måned. I visse tilfeller kan rentene og gebyrene bli såpass høye at enkelte ikke har mulighet til å betale mer enn nettopp det, slik at lånet konstant står stille.

Det som er fint for deg med som har kreditter i dag, er at det finnes muligheter - muligheter til å få ned lånekostnadene sine på forbrukslån, kredittkort og boliglån. Refinansiering er virkelig i vinden nå og det later til at rentene synker spesielt på gjeldsposten; forbrukslån.

Refinansiering av gjeld - Hva er det?

Refinansiering av gjeld er i bunn og grunn en handling man gjør, et valg om lavere kostnader ved å finne et bedre alternativ til den dyre gjelden du allerede har. Har man mye i gjeld eller et forbrukslån med høy rente er refinansiering veldig aktuelt for deg og din privatøkonomi. Dette kan også gjelde refinansiering av boliglån, noe de fleste er godt kjent med at kan lønne seg fra tid til annen.

Refinansiering av gjeld 2017

Når man refinansierer gjeld kvitter man seg ikke med gjelden. Man kvitter seg derimot med høye renter og lånekostnader slik at man raskere kan bli gjeldsfri. Reduserer man rentekostnadene kan beløpet man sparer på refinansieringen brukes til å ytterligere øke beløpet som tilbakebetales - og man blir kvitt gjelden raskere. Om du ønsker å bruke pengene på noe annet som en etterlengtet ferie, så kan du selvsagt gjøre det også. En ferie kan fort bli en investering for kropp, sinn og forhold.

Mange banker tilbyr refinansiering

Mange norske banker tilbyr refinansiering av gjeld og Eminentor samarbeider med noen av norges ledende som BB Bank, Instabank, Easybank og Komplett Bank.Ved refinansiering av gjeld hos en av disse bankene får du altså et nytt lån for å betale ned dine gamle lån. Har man gjeld til flere ulike kreditorer er dette spesielt gunstig, fordi man får kun en kreditor og en faktura å forholde seg til istedenfor 3-4 eller 5. Da blir betalingshverdagen mer oversiktlig samt. at renteutgiftene og gebyrene blir lavere.


Refinansiering av gjeld 2017

Eksempel på refinansiering av gjeld

Personer som har særskilt behov for refinansiering av gjeld er spesielt de som ikke har mulighet til å tilbakebetale dyre kredittkort eller forbrukslån. Har man f. eks. 3-4 kredittkort der renter og gebyrer er løpende vil det ikke være vanskelig å forstå at det blir vanskelig å tilbakebetale lånet. Vanligvis er renten på kredittkort mellom 25-30 prosent, og hvis alle kredittkortene dine har renter i den størrelsen blir det over tid store summer å betale i form av nettopp renter.

Ved at man søker gjennom en låneformidler til bankene for å refinansiere gjeld kan man altså gjøre store besparelser. Kredittkortene blir historie og du får et forbrukslån med langt bedre rentevilkår. Ikke misforstå - forbrukslån er et dyrt lån, men her er det snakk om å forbedre situasjonen sin slik at hverdagen blir mer overkommelig. Da er et forbrukslån mye bedre enn å ha flere kredittkort.  

Refinansiering av gjeld 2017

Refinansiering av gjeld gjennom låneformidler


Det er absolutt et godt alternativ å søke refinansiering av gjeld ved å benytte deg av sammenligningstjenesten til Eminentor. Eminentor tilbyr en tjeneste som tar imot din søknad og videreformidler den til sine samarbeidsbanker. Ved å benytte seg av denne gratistjenesten øker du sjansen for å motta et godt lånetilbud betraktelig. Bankene konkurrerer om å få deg som kunde. Dette er bare godt nytt for din del når du som privatperson kan velge og vrake refinansieringstilbud akkurat som du selv ønsker via MinSide.

Eminentor har også et samarbeid med Nettavisen. Ta en titt her for å lese hva de har skrevet om oss, anmeldelser o.m.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.