Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Hint og tips
Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån?

For å få best mulig rente på forbrukslån burde man benytte internett og gjøre grundig research. Det er også viktig med godt forhåndsarbeid før du søker om forbrukslån. Det er smart å få best mulig rente på forbrukslånet for å minske kostnadene på lånet.

Sammenligne tilbud fra flere banker

Bankene leverer ofte veldig lik renteprosent, men de små forskjellene i prosent kan utgjøre betydelig forskjell i de månedlig kostandene og i løpet av hele låneprosessen. Det er lurt å søke i flere banker og sammenligne tilbudene for å øke muligheten for et godt tilbud på forbrukslån, men det kan være slitsomt og tidkrevende å søke i hver enkelt bank. Heldigvis finnes det sammenligningstjenester som spesialiserer seg på formidling av forbrukslån og refinansiering. låneformidleren gjør mesteparten av jobben for deg, du trenger bare å sende en enkel søknad og skjemaet er vanligvis enkel å fylle ut. Sammenligningstjenester samarbeider med flere banker og det øker sjansen for at du skal få et bra tilbud på forbrukslån eller forbrukslån til refinansiering.

Hvordan få en best mulig rente på forbrukslån/

Vurdering av søkeren

Bankene vurderer risikoen med forbrukslånet de tilbyr, og de gjennomfører en vurdering av din økonomi og historikk for fastsette din evne til å betale tilbake forbrukslånet. Det er mulig å senke renten og og risikoen. En mulighet er å søke om forbrukslån med medsøker. Når du søker om forbrukslån med medsøker får man ofte et bedre tilbud fordi det er tryggere for banken at det er to personer som står ansvarlig for tilbakebetaling av forbrukslånet.

Banken gjennomfører en kredittsjekk av deg, har du tidligere hatt en betalingsanmerkning er det viktig å undersøke om den er slettet. Selv om betalingsanmerkninger vanligvis blir slettet etter betaling, kan det oppstå feil i systemet.

Har du allerede forbrukslån eller kredittkortgjeld? Det kan gi deg en lavere kredittscore, derfor kan det være lurt å bli kvitt mest mulig av tidligere gjeld før du søker om forbrukslån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.