Søke om forbrukslån og refinansiering via Google

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Hint og tips
Søke om forbrukslån og refinansiering via Google

Google er et amerikansk selskap som ble grunnlagt av Larry Page og Sergey Brin. Selskapet driver hovedsakelig med reklame, nettsøk og programvare. Den mest brukte tjenesten til Google er Google søk. Med Google søk kan du søke om alt mulig og nettsidene blir rangert i en rekkefølge i forhold til hvor relevant nettsiden er for ditt søk.

 

Det er mange som benytter seg av Google når du skal ta opp et forbrukslån eller refinansiere gjeld. Etter man har søkt på Google vil man få en rekke med med banker og lånetilbydere som er ute etter å få deg som ny kunde, du vil oppdage at markedet for refinansiering og forbrukslån er veldig stort.

 

Typiske søkeord og setninger

 Søke om forbrukslån og refinansiering via Google

Med så mange banker og lånetilbydere på markedet kan det være vanskelig å vite hvilken bank man skal velge og hvem som er til å stole på. De aller fleste velger gjerne en av bankene som ligger øverst på Google, disse nettsidene har ofte betalt for å ligger øverst på Google og det kan derfor være lurt å undersøke flere nettsider. Det er også mange som er usikker på hvor man vil få et bra tilbud og en bedre rente.

 

Sammenligningstjeneste

 

Det som kan være smart er å benytte seg av en sammenligningstjeneste som Eminentor hvis du skal søke om forbrukslån og refinansiering. Når du søker lån hos Eminentor eller andre sammenligningstjenester vil du få tilbud fra flere banker, deretter kan man selv velge det tilbudet som passer best på Minside. Ved å søke om forbrukslån eller refinansiering hos Eminentor øker muligheten betydelig for å få et bedre tilbud på forbrukslån og refinansiering.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.