Forbrukslån til campingvogn

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Reise og ferie
Forbrukslån til campingvogn

Vil du skape gode sommerminner med deg og familien kan campingvogn være en artig løsning. Om du har et stort ønske om å bli eier av en campingvogn, men ikke har pengene klar på konto så kan et forbrukslån finansiere drømmen. En campingvogn kan fort bli dyrt og derfor er det vanlig å betale hele eller deler av vognen med et forbrukslån. Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og kan hjelpe deg med å finne et bra tilbud på forbrukslån til campingvogn.

Forbrukslån til campingvogn - Eminentor

Hos Eminentor kan du sammenligne forbrukslån uten sikkerhet på opp til 500 000 kroner og du vil få raskt svar etter sendt søknad. Nedbetalingstiden på lån formidlet av Eminentor ligger mellom 1 - 15 år, men du kan selvfølgelig betale ned låne innen avtalt nedbetalingstid er over. Eminentor formidler tilbud av forbrukslån uten sikkerhet og du unngår dermed å stille campingvognen som sikkerhet.

Forbrukslån til campingvogn

Lån til campingvogn - uten egenandel

Det er flere fordeler med forbrukslånet du trenger til campingvogn. Du slipper å bruke lang tid på oppsparing av penger til egenandel, som egentlig utgjør en stor andel av hele kostnaden av campingvognen. Å søke om forbrukslån til campingvogn er en rask og enkel prosess. Om du søker et vanlig lån til campingvogn ville saksbehandleren muligens kun tilby et lån på 75-85% av prisen på campingvognen, da må du selv betale resten selv fra konto eller spare opp penger over tid.

Sammenlign forbrukslån

Når du skal søke om forbrukslån til campingvogn er det smart å søke i flere banker for å øke muligheten for et bra tilbud som passer deg. Det er viktig for deg at du får et tilbud med kostnader som du er i stand til å håndtere, og det er unødvendig å betale mer hvis du egentlig kunne fått et bedre tilbud i en annen bank. Hos Eminentor kan du søke om forbrukslån helt uforpliktende og få tilbud fra flere banker. Tilbudene kan du se og velge helt selv på Minside.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.