Billige reisetips

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-05-29         Reise og ferie
Billige reisetips

Det er mange som opplever at det ikke alltid er like lett å finne billige og prisverdige reisemål. Et google-søk gir mange gode reisetips fra ulike flyselskaper og reisebyråer som tilbyr rimelige reisepakker til spennende destinasjoner. Vi har sjekket litt rundt på nettet og samlet 11 billige og prisverdige reise attraksjoner. Det være seg om du har lyst til å ta en weekendtur eller finne en herlig badestrand - sjekk ut hvor du kan feriere billigst:

Budapest

Vil du oppleve en gammel og notorisk europeisk storby skal du reise til Budapest. I storbyen Budapest er det massevis av severdigheter, opplevelser og mye god mat til billige priser.

Bulgaria

Noen av sommerens billigste charterreiser går til Golden Sands og Sunny Beach i Bulgaria. Billig mat og drikke.

Warsawa

Hovedstaden i Polen er bland de billigste storbyene i Europa. Nyt livet på luksushotell som har spesielt lave weekend priser.

Albania

En uoppdaget perle i middelhavet, med mye sol, badestrender og billig mat.

Thailand

Thailand er kanskje det mest populære reisemål i Asia, hvor prisene skiller seg mer enn halvparten av prisene hjemme. Det kan være billigst å søke seg til et sted som ikke er et populært turiststed.

Egypt

Det er fortsatt politiske uroligheter i landet, bortsett fra Marsa Alam og Hurghada som tilbyr billige og herlige ferie med mye sol.

Riga

Riga byr på vakker øst-europeisk arkitektur, livlige handelstorg og veldig lave priser. Du får oppleve spor av middelalderen gamlebyen i Riga, hvor det også kryr av restauranter og barer.

Kambodsja

I Kambodsja kan du oppleve en badeferie med mye sol og hvite sandstrender. På enkelte steder er prisnivået så billig som en tredjedel av prisene her hjemme.

Krakow

Er du opptatt av historie og europeisk arkitektur kan du søke billige reiser til Krakow. Her vil du blant annet finne en velbevart bykjerne fra middelalderen. Prisene i Krakow er nesten like billige og hyggelige som i Warsawa.

Vietnam

Til Vietnam kan prisene på flybilletter være lite dyre, men til gjengjeld kan du finne hotellrom med god standard til 150 kroner. En 3 retters middag kan være så billig som under 50-lappen. For å få mest valuta for pengene er vårt reisetips at man kombinerer reisen til Vietnam med Kambodsja - to billige land i samme reise.

India

Vårt siste reisetips er India. Reis til den tidligere Portugisiske kolonien Goa som er langt mer vestlig og liberal enn resten av India. Goa er en meget populær og prisverdig turistattraksjon.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.