Spare istedenfor forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-10-20         Sparing
Spare istedenfor forbrukslån

Har du et ønske om f. eks. en ferie eller å bygge en veranda i løpet av sommeren? Mange har noen mål de vil oppnå, noe å se ser frem til å få realisert. Noen av har råd, andre ikke. Et antall tar opp forbrukslån for å realisere ønsket sitt, andre sparer. Det er store forskjeller på hvordan folk ser for seg at de skal finansiere noe.

Hva vi anbefaler?


Vi anbefaler så klart at man sparer opp til formålet sitt på egen hånd. Det kan være så enkelt som å opprette en sparekonto hos banken din, eller du kan opprette sparekonto hos en bank som opererer med lavere renter enn din personlige bank. Vi har en oversikt over hvilke banker som gir best rentevilkår på sparing her

Unngå forbrukslån om du kan

 

Hvor mye du har mulighet til å spare hver måned er helt opp til hvordan din inntekt og økonomiske situasjon er. Forbrukslån er dyrt, så om du kan gjøre diverse kutt på utgiftene dine er det til stor hjelp. Kvitt deg med unødvendige utgifter for å unngå forbrukslån.

Spare istedenfor forbrukslån/

Kutt utgiftene

 

Har du høye utgifter kan det være lurt å ta en gjennomgang av hva slags utgifter du har. Eksempler på dette kan være:

 

Dyr mobilregning

  • Har du mye utestående mobildata i slutten av måneden kan det være lurt å endre mobilabonnementet ditt til et annet som har færre GB i måneden.

Strømregning

  • Har du sammenlignet strømleverandørene i ditt område? Her kan man spare tusener hvert år. Strøm er strøm, så her er prisen den viktigste delen av en strømavtale. Det finnes flere sammenligningstjenester for strømleverandører på internett.

Matvaner

  • Kjøper du ofte mat på restauranter eller rask mat fra gatekjøkken kan det være store besparelser om du endrer disse vanene. Kjøp heller mat i matbutikken, bruk litt ekstra tid på å lage mat og spar store summer over tid.

 

Dette er kun eksempler på noen poster du kan spare penger på for å unngå å ta opp forbrukslån. Pengene du lar være å bruke kan du sette inn på en sparekonto med høye sparerenter, slik at du kan realisere ønskene dine raskere.


Har du uansett bestemt deg for at du skal ha et forbrukslån til en reise eller noe helt annet, så anbefaler vi at du benytter deg av en låneformidler slik som Eminentor er. Hos en låneformidler sammenligner du bankene opp mot hverandre og kommer frem til det beste forbrukslånet.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.