Forbrukslån til garasje

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Investering
Forbrukslån til garasje

Etter boligen er ofte bilen en av de største investeringene folk gjør i løpet av livet. På store investeringer som det har folk vanligvis rett forsikring på boligen og bilen. Mange er flinke på å opprettholde husets stand, med å male, legge takstein osv. Men med bilen er ikke alle like flinke. De er altfor mange som lar bilen stå ute i all slag vær og som lar bilen stå tilgjengelig for hærverk og tyveri.

BIlen står tryggere i en garasje og det er mindre mulighet for at bilen blir stjålet eller utsatt for hærverk. Om bilen står ute i dårlig vær kan bilen ta skade av det, dette unngår du ved å la bilen stå i en garasje.

Oppvarming

Det er også lettere å montere en motorvarmer når bilen er oppbevart i en garasje. Det kan være gunstig på vinteren så slipper du å komme for sent på jobb fordi du må skrape vekk is fra vinduene.

Bilen ruster også mindre når den er mindre utsatt for regn og dårlig vær. Dermed vil du beholde mer av verdien i bilen.

Forbrukslån til garasje

God investering

En garasje er ofte en god investering, men det er ikke alle som har pengene klart på konto til finansiere bygging, utstyr og materiale.

Det er fint å vite at man har muligheten til å finansiere garasjen med et forbrukslån. Da får man spredt ut kostnadene over flere måneder og man slipper å bruke lang tid på å spare penger.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.