Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Hus og hjem
Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån

Tusener av nordmenn har medlemskap hos en haug med forskjellige treningssentre og noen betaler store summer hver eneste måned. Mange ser viktigheten i å få seg litt trim noen ganger i uken. Som følge av dette, pluss generelt dårlig tid hos befolkningen har mange tydd til å bygge seg sitt eget treningsrom med det mest grunnleggende utstyret. Pga. kostnadene til dette kan et forbrukslån være til hjelp for å finansiere dette.

Dyrt

Treningsartikler er generelt sett ganske dyrt, men om man sveiper gjennom finn.no, så er det tusener å spare. Hvor fint resultat du ønsker er en ting, størrlesen på lommeboken er en annen. Noen har et absolutt behov for å kunne gjøre basisøvelser i hjemmet for å forebygge smerter og skader mm.

Eldre eneboliger har ofte kjellerboder, men det er grenser for hvor mye plass man har behov for å gjemme bort ting i. Har du et ekstra rom som ikke brukes? Hvorfor ikke øke boligens verdi ved å skape litt ekstra bruksareal.

Fra ubrukt kjellerbod til treningsrom - Med forbrukslån/

Investering i boligen

Tar du opp et forbrukslån for å bygge deg et treningsrom vil dette så klart øke verdien på boligen. Forbrukslån til oppussing anbefaler vi at man søker om, om man råd til å betjene det, og om man ikke får tak i pengene på andre måter.

Grunnleggende oppussing som gulv, maling og belysning har ikke store nok kostnader for at man trenger å ta opp forbrukslån, men når man må kjøpe manualer, benkpress og alt som hører med kan det bli dyrt, og et forbrukslån kan være veien å gå.

Attraktivt


Selv om man bruker et forbrukslån til å bygge trimrommet, så vil det være attraktivt på en eventuell visning om man en gang ønsker å selge. For noen kan akkurat det rommet være nok til at man ønsker å kjøpe. Forbrukslån er dyrt, men noen ganger kan det være en god investering.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.