Medsøker - Sikkerhet for banken

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Inntekt
Medsøker - Sikkerhet for banken

Det er mulig å få et bedre tilbud med, lavere rente, høyere lånebeløp og lengre nedbetalingstid hvis man søker om forbrukslån med en medsøker. Grunnen til dette er at det gir mer sikkerhet for banken at det er to personer som står ansvarlig for tilbakebetaling av forbrukslånet. Om du skal søke om et mindre beløp er det ofte ikke behov for en medsøker, men det kan være gunstig når man skal søke om et stort beløp.

Medsøker til forbrukslån

Når du søker om lån med en medsøker vil banken eller långiveren se på inntekten til begge parter, det øker muligheten til å få et forbrukslån med gode vilkår, betingelser og en lavere rente. Det er vanligvis par, enten gifte eller samboere søker om forbrukslån sammen, og forbrukslånet skal ofte brukes til noen som gjelder begge parter.

Medsøker - Sikkerhet for banken

Har du lav inntekt er det sikrere for banken å inngå en låneavtale med deg hvis du kan stille med en medsøker. Årsaken er at med en medsøker blir to som står ansvarlige for nedbetaling av lånet, istedet for en, og dermed reduseres bankens utlån risiko.   

Gode grunner for å søke forbrukslån med medsøker kan være: Lav inntekt, betalingsanmerkning eller at du har behov for å søke om et stort lån.


Hvis noen skulle skje med en av hovedsøkeren som gjør at personen ikke har mulighet til å betale renten og forbrukslånet, står medsøkeren fortsatt ansvarlig for å betale. Det er ikke mulig for medsøkeren å kun betale halvparten, derfor er det viktig at begge partene har tillit til hverandre

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.