Spare penger på refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Sparing
Spare penger på refinansiering

Hva er refinansiering av lån uten sikkerhet? Er refinansiering det samme som et forbrukslån med lavere rente? Er det verdt å flytte lån fra ulike banker til en bank; dvs. smålån, forbrukslån, kredittgjeld, blancolån fra ulike banker til en bank? Hva koster det å refinansiere lån? Hvor mye kan jeg spare på å låne penger fra en bank som tilby lavere rente? Det er mange som har spørsmål rundt refinansiering og mange som lurer på hvor mye man kan spare. I denne bloggen skal vi se litt nærmere på dette og prøve å svare på spørsmål om hvor mye du kan spare på å refinansiere.

Spar penger med lavere rente

Med en bedre rente vil man få lavere månedlige utgifter og vil derfor vanligvis spare penger. Ved refinansiering av lån og kreditter samler du den totale gjelden din til et forbrukslån, ofte med en lavere og bedre rente.

God orden i egen økonomi

Med bedre personlig økonomi kan du forhandle frem en bedre låneavtale med banken. Med god kontroll over økonomien unngår du betalingsforsinkelser som kan resultere i betalingsanmerkninger. Du oppnår god kredittverdighet i banken. Med en god kredittverdighet og en god økonomi øker du sjansene for å få en bedre rente på lånet du søker etter.

Spare penger på refinansiering/

Bruk sammenligningstjenester som Eminentor

For å oppnå størst den største effekten av å refinansiere lån, er det nødvendig å benytte seg av en sammenligningstjeneste som Eminentor. Når du bruker Eminentor får du tilbud fra flere banker, dermed har du større muligheter for å få gode lånetilbud, da Eminentor konkurranseutsetter bankene.

Refinansiering minsker utgifter

Det er mange som sparer opptil flere tusenlapper når de refinansierer lån og kreditter. Resultatet av en refinansiering av lån er ikke bare lavere rentekostnader, men samtidig skapes et bedre grunnlag for en god, kontrollert og oversiktlig personlig økonomi. Mange studier viser at god privatøkonomi er knyttet til bedre psykisk helse og velvære, ved at man slipper å gå rundt og være engstlig over om lønnen rekker til å betale alle regningene. Man slipper å gå rundt og grue seg til å sjekke posten av frykt for at inkassovarsler

Sammenlign tilbud fra flere banker

Når du skal refinansiere lån og kreditter er det alltid lurt å sammenligne lån hos flere forskjellige banker, men det kan være slitsomt og det tar tid. Heldigvis finnes det tjenester som Eminentor som gjør jobben for deg. Hos Eminentor innhenter vi tilbud fra inntil 8 forskjellige banker og øker muligheten for at du skal få best mulig tilbud på forbrukslån. Tjenesten er kostnadsfri og uforpliktende fra du fyller ut søknaden hele veien til du har valgt det beste lånetilbudet med lavest rente. Du kan sammenligne lån og velge lån helt uavhengig på Minside.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.