Spare penger på refinansiering

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Sparing
Spare penger på refinansiering

Det er mange som har spørsmål rundt refinansiering og som lurer på hvor mye man kan spare, det skal vi se nærmere på.

Spar penger med lavere rente

Med en bedre rente vil man få lavere månedlige utgifter og vil derfor vanligvis spare penger. Ved refinansiering av lån og kreditter samler du den totale gjelden din til et forbrukslån, ofte med en bedre rente.

God orden i egen økonomi

Med bedre personlig økonomi kan du forhandle frem en bedre låneavtale med banken. Med god kontroll over økonomien vil du slippe betalingsanmerkninger og få en god kredittverdighet av banken. Med en god kredittverdighet og en god økonomi vil du få en bedre rente på lånet du søker etter.

Spare penger på refinansiering/

Bruk sammenligningstjenester som Eminentor

Om du skal refinansiere lån vil du være smart å benytte seg av en sammenligningstjeneste som Eminentor. Når du bruker Eminentor får du tilbud fra flere banker, dermed har du større muligheter for å få et bra tilbud.

Refinansiering minsker utgifter

Det er mange som sparer opptil flere tusenlapper når de refinansierer lån og kreditter. Du vil få et bedre grunnlag for en god personlig økonomi og du vil spare tid på å bare betale en regning i måneden, og tid er penger.

Sammenlign tilbud fra flere banker

Når du skal refinansierer lån og kreditter er det alltid lurt å sammenligne lån hos flere forskjellige banker, men det kan være slitsomt og det tar tid. Heldigvis finnes det tjenester som Eminentor som gjør jobben for deg. Hos Eminentor innhenter vi tilbud fra 8 forskjellige banker og øker muligheten for at du skal få best mulig tilbud på forbrukslån. Det er helt kostnadsfritt å søke og du kan velge det tilbudet som passer deg best helt selv på Minside.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.