Renovere veteranbil med forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Finansiering
Renovere veteranbil med forbrukslån

Mange, og spesielt menn har alltid hatt en spesiell drømmebil de så inderlig ønsket seg, men aldri kunne få da de var unge. Lenge forblir dette en bildrøm de lengter etter helt til de kan ta seg råd til å skaffe seg en. Om det er en gammel Ford Mustang, eller en Porsche 911 fra 70-tallet du ønsker å cruise med på sommeren er selvfølgelig helt individuelt, men har du råd til det? Har du behov for deler kan et forbrukslån hjelpe deg på veien.

Priser


Vi tar de to modellene ovenfor som eksempel og ser at en Porsche 911 fra 70-tallet kan kjøpes for 250 000 kroner, men noen strøkne modeller klatrer seg opp mot 2-millionersklassen. Her er forskjellene enorme mellom å kjøpe fra forhandler eller privat, der private kjøp er vesentlig billigere enn gjennom forhandler.

En Ford Mustang fra 60-70-tallet kan kjøpes for alt mellom 150 000 til 900 000 kroner. Her er forskjellen også stor mellom forhandler og privatkjøp. Så klart har det mye å si på kilometerstand og hvilken tilstand den er i, så om du er godt kjent med bil og kan det å renovere en eldre bil på egen hånd vil du kunne gjøre et godt kjøp og spare deg for mye penger.

Renovere veteranbil med forbrukslån/

Forbrukslån til deler


Du har kjøpt drømmebilen, men den er ikke i drømmetilstand helt enda. Her trengs det deler, timer og hardt arbeid. Deler til en veteranbil kan være dyrt fordi det ofte er lite av delene på markedet. Hvis du har råd til å betjene et forbrukslån til å kjøpe deler, så er det ikke noe i veien for at du kan gjøre det, men har du råd fra før av, så skal du så klart bruke det på å realisere drømmen din. Vi anbefaler kun forbrukslån om man har god nok inntekt og hvis du har behov for pengene fra forbrukslånet med en gang.

Hvis du har behov for et forbrukslån til deler anbefaler vi at du benytter deg av en låneformidler som Eminentor. Låneformidlere sammenligner banker og lar deg få et forbrukslån men lavest mulig rente, men husk at forbrukslån er dyrt. Kan du skaffe pengene på en annen og billigere måte, vil vi anbefale at du gjør det.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.