Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Mange av oss har en hobby og med det kommer det ofte kostnader. Kostnadene varierer mye avhengig av hva du har som hobby. Noen hobbyer er dyre i starten på grunn av oppkjøp av essensielt utstyr, klær og annet tilbehør, andre hobbyer er nesten gratis og noen er regelmessig dyrt for å opprettholde ditt ønsket nivå.

Hobby - En god investering

Mange vanlige hobbyer er dyre i startfasen. Er du bilinteressert, golfinteressert eller annet kan det ofte koste 20 000 kr eller mer til innkjøp av utstyr i starten. Mange vil også ha faste utgifter i måneden eller en fast årsavgift, eksempelvis hvis man er medlem i en klubb eller for opprettholding av utstyr. De aller fleste vil være enige om at kostnadene til en hobby er en god investering i livet. Hobbyer er positivt og gir oss glede, og er viktig å ha for å koble ut fra en stressende hverdag. Det er dessverre slik at ikke alle har penger klar på konto til å finansiere og komme igang med hobbyen, og det kan være kjedelig å bruke lang tid på å spare opp pengene når man bare vil sette i gang. Er man i en situasjon hvor man ikke har penger klart på konto til en hobby kan forbrukslån uten sikkerhet være løsningen.

Forbrukslån uten sikkerhet - Til hobby

Forbrukslån uten sikkerhet - Eminentor


Hvis du har behov for å låne penger uten sikkerhet for å komme i gang med hobbyen din, vil Eminentor hjelpe deg. Eminentor samarbeider med flere banker i Norge og øker din mulighet for å få et bra tilbud på forbrukslån. På Minside kan du se alle tilbudene Eminentor har innhentet og selv velge det forbrukslånet som passer deg best. Søknaden er enkel å fylle ut og du får raskt svar. Søk i dag helt gratis og se hvor bra tilbud på forbrukslån du kan få.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.