Låne penger i Norge

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-21         Lån
Låne penger i Norge

Det er de frittstående finansierings- og internettbankene som er størst innen forbrukslån i det norske markedet, men det er fortsatt mulig å søke om forbrukslån hos den lokale sparebanken.

Veletablerte banker

De store internettbankene, slik som Komplett Bank og BB Bank er ofte de man hører mest om når det kommer til det å låne penger til forbrukslån i Norge. Utenom det har norske banker tilbydd privatpersoner å låne penger til forbrukslån i mange år. Et eksempel på dette er DNB, som tilbyr forbrukslån dersom man er en kunde fra før av. Dette gjelder også hos SpareBank1 etter fylte 23 år. Sparebank1 tilbyr forbrukslån på inntil 50 000 kroner når du er mellom 18 og 23, noe mange andre norske banker også kan tilby.

Det er de frittstående finansierings- og internettbankene som er størst innen forbrukslån i det norske markedet

Sammenlign bankene

Uansett om mange norske banker tilbyr kundene sine å låne penger til forbrukslån, så anbefaler vi at man søker om forbrukslån/refinansiering gjennom en låneformidler. Låneformidlere tilbyr sammenligningstjenester som setter bankene opp mot hverandre for å komme frem til det beste tilbudet til deg som kunde. Ved å benytte seg av en norsk låneformidler økes sjansene betraktelig for å få en lavere rente enn hos mange lokale banker.

Forresten, det er gratis å benytte seg av en låneformidler.

Noen av de mest kjente forbruksbankene:

Komplett Bank
Bank Norwegian
OPP Finans
Avida Finans
EasyBank
Instabank
Santander Consumer Bank
BB Bank
Monobank
Collector Bank

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.