Fire fordeler med kredittkort

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Kredittkort
Fire fordeler med kredittkort

Det er i mange tilfeller tryggere å bruke kredittkort enn sitt private bankkort. Her nevner vi noen fordeler med det å bruke kredittkort.

Reiseforsikring

Mange kredittkortselskaper tilbyr reise og avbestillingsforsikring hvis du benytter kredittkortet som betaling for reisen. Hvis det er noen som kommer i veien for at du kan dra på reisen er det fint å ha en avbestillingsforsikring fordi du får pengene tilbake når du kansellerer. Hvis kofferten din blir mistet av flyselskapet eller kortet ditt har blitt skimmet vil kredittkortselskapet dekke tapet.

Bonussystem

De fleste kredittkort kommer med et med bonussystem som gjør at du tjener på å bruke kredittkortet. En vanlig form for bonussystem på kredittkort cashback, med dette systemet samler du poeng hver gang du handler med kredittkortet. Hva du kan bruke poengene til varierer, det kan være du kan bruke poengene for billigere flyturer eller hotell, Ofte fungerer bonussystemet slik at du får tilbake kontanter.

Fire fordeler med kredittkort

Oversikt over utgifter

Ved bruk av et kredittkort vil du få en faktura med en forfallsdato. Mange banker gir deg også muligheten til å bli trukket fra kontoen en fast dato i måneden med autogiro, man har vanligvis muligheten til å velge datoene pengene skal blir trukket fra konto selv.

Penger i nød

Det kan oppstå tilfeller hvor du trenger penger akutt og i en slik situasjon kan kredittkort være hjelpsomt. Enten du må ta hunden til dyrlegen eller at bilen ikke starter så kan kredittkort være redderen hvis man ikke har pengene klar på konto. Det kan være betryggende å ha et kredittkort klart som sikkerhet hvis det plutselig dukker opp uforutsette kostnader.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.