Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-12-21         Forbrukslån
Hvorfor bør en rådgiver ringe meg?
  • For å få optimal gjennomslag på søknaden din
  • Unngå å få unødvendige avslag
  • Raskere behandlingstid og god oppfølging
  • Søknaden blir fylt ut korrekt
  • Du øker din muligheter ytterligere for å få et bedre tilbud


Fordelene med å fylle ut søknaden sammen med en rådgiver hos Eminentor

Vi alle har fylt ut et skjema i løpet av livet, noen flere, andre mindre. Det kan ta lang tid og ofte må man være nøye og sikker på at alt i skjemaet stemmer overens med virkelige fakta om deg.

Hvorfor bør en rådgiver ringe meg

søknaden korrekt utfylt og unngå unødvendige avslag

Lar du en rådgiver ringe deg for å fylle ut søknadsskjemaet vil søknaden bli komplett og uten feil. Dette gir deg trygghet som kunde, da du med sikkerhet kan vite at søknadsprosessen har startet på rett spor.

Det har hendt at kunders søknader inneholdt flere feil som gjorde søknaden deres svakere, og bare det at man taster inn et siffer for lite kan være nok til at bankene gir deg avslag. Derfor kan det være greit å fylle ut søknaden med en rådgiver for å unngå unødvendige avslag.

Legg merke til at flere banker ikke aksepterer mer enn en søknad over en viss tid.

Tidsbesparelser

Et søknadsskjema kan være på flere sider og utfylling av skjema kan ta lengre tid enn man ofte ønsker. Mange vegrer seg mot dette og skulle søknaden bli utfylt ukorrekt kan sjansene dine for å motta gode lånetilbud fra bankene bli redusert.

Når en rådgiver fyller ut søknaden for deg vil det gå raskere. Det eneste som forventes av deg som kunde er at du besvarer spørsmålene og at informasjonen du gir rådgiveren er korrekt. Rådgiveren er der for å hjelpe deg til å få en lånesøknad som er så god som overhode mulig.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.