Er det billigere å refinansiere hos låneformidler?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Er det billigere å refinansiere hos låneformidler?

Ofte når det søkes om refinansiering velger kundene å søke direkte til banken. Det finnes heldigvis en annen metode å søke refinansiering av forbrukslån på som er langt enklere å håndtere. Dette er gjennom en låneformidler som samler tilbud fra flere banker og viser deg alle tilbudene fra bankene som du kan velge mellom som du selv ønsker.

Når man skal refinansiere forbrukslån er det greit å kunne skue markedet etter de beste lånerentene, og dette kan du gjøre veldig enkelt gjennom en låneformidler.

Vær sikker

Søker du direkte til en bank vil du kun motta tilbud fra banken du søker refinansiering hos. Hva med de andre bankenes lånerente på forbrukslån?

Kanskje banken du søker hos tilbyr høyere lånerenter enn andre banker?

Vær sikker på at du får et bra tilbud når du skal refinansiere forbrukslån, søk gjennom en låneformidler. Da vet du i hvert fall at det laveste tilbudet du fikk var et av de beste på markedet.

Er det billigere å refinansiere hos låneformidler

Kostnadsfritt

Å benytte seg av en låneformidler når man skal refinansiere forbrukslån er helt kostnadsfritt og uforpliktende, så det er ingenting å tape. Får du ikke tilbudet du ønsket deg, så kan du alltids søke på nytt, men her anbefales det at man venter 2-3 måneder av gangen. Sparer du derimot penger på å refinansiere forbrukslånene/kredittkortene dine, så er tjenesten noe man absolutt burde benytte seg av.

Kravene for refinansiering:

  • Du må være minst 18 år
  • Du har ikke betalingsanmerkninger
  • Minimum samlet bruttoinntekt er over 200 000 kroner i året
  • Dokumentasjon på din og evt. medsøkers faste og variable inntekt
  • Noen banker krever dokumentasjon som styrker din inntekt; lønnslipp og selvangivelse

Vi anbefaler så klart at du søker gjennom en låneformidler når du skal refinansiere dyre forbrukslån/kreditter, slik at du får sett hva bankene kan tilby - For du prøvekjører jo en bil før du kjøper den?

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.