Forbrukslån uten fast jobb - Ikke å anbefale

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Forbrukslån uten fast jobb - Ikke å anbefale

Mange unngår å ta opp et forbrukslån når de ikke har inntekt. Det er en lur tankegang i og med at det vil være vanskelig å betjene forbrukslånet kun med penger fra sosiale tjenester. Det er uansett mulig å ta opp et forbrukslån uten fast jobb og inntekt, men dette anbefales ikke på noen måte.

Kravene er som vanlig:

  • Man må ha bodd i Norge i 3 år
  • Ha en form for inntekt
  • Ingen gående betalingsanmerkninger

Forbrukslån uten fast jobb - Ikke å anbefale

Som oftest ser kreditorene helhetlig på søknaden og sjekker om du har økonomi til å nedbetale forbrukslånet. Det går mye i skjønn når de skal konkludere om du kan ta lånet eller ikke, derfor kan man også få et forbrukslån selv uten jobb. Vi anbefaler som sagt ikke at man tar opp et forbrukslån når man er arbeidsledig.

Ingen krav til sikkerhet på forbrukslån

Forbrukslån er et lån uten krav til sikkerhet. Derfor behøver du ikke å stille eiendom eller andre eiendeler som sikkerhet når du skal søke om forbrukslån. Som oftest vil ikke bankene stille spørsmål ved hva du skal bruke forbrukslånet på.


Vårt tips er at du lar være å pådra deg gjeld når du er arbeidsledig. Vent heller til du er sikker på at du kan betjene og nedbetale det.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.