Refinansiere forskjellige typer lån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Refinansiering
Refinansiere forskjellige typer lån

Mange i Norge vet ikke så mye om refinansiering, selv om bruken av refinansiering har skutt i været de siste årene. Det er stor viktighet i det å refinansiere dyre kreditt- og forbrukslån. Her er det muligens mange tusen å spare, så refinansiering er noe man burde ta nytte av.

Flere typer refinansiering

Mange i dag refinansierer boliglånet sitt fra tid til annen, og gjerne når de ser at det er rom for å kunne spare penger på refinansieringen. Refinansiering av boliglån har vært en greie i mange år, men det en ny type refinansiering som virkelig har skutt fart de siste årene - nemlig refinansiering av forbrukslån og kredittkort/smålån.

Ved refinansiering av forbrukslån/smålån er hele hensikten så klart å minimere kostnadene sine som følge av renter, så mye som mulig. Det har den siste tiden blitt hyppig markedsført gjennom kanaler som, TV, radio og internett, og det virker som flere tar i bruk tjenestene som bankene og låneformidlerene tilbyr.

Refinansiere forskjellige typer lån

Erstatning av gjeld

I all hovedsak innebærer refinansiering at man erstatter eksisterende gjeld med ny gjeld som har andre betingelser med lavere rentekostnader. Det mest vanlige å refinansiere i Norge er som nevnt boliglånet, enten om man forhandler med banken sin om en lavere rente eller at man refinansierer og flytter boliglånet til en annen bank som tilbyr bedre vilkår.


Vi anbefaler alle som ser mulighetene til å kunne spare penger at man sender en uforpliktende søknad til en låneformidler slik som den Eminentor har. Muligens kan man lette hverdagen din betraktelig.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.