Låne penger til bryllup, søk forbrukslån

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Forbrukslån
Låne penger til bryllup, søk forbrukslån


Det er mange som har en stor drøm om det perfekte bryllup, med et nydelig pyntet lokale og mange gjester. Det kan ta mange år å spare opp penger til et stort bryllup, og det er mange som ikke har pengene det vil koste klart på konto. I andre tilfeller kan man tro at man har pengene klart på konto men under planleggingen finner man ut at man trenger mer penger enn man har spart til bryllupet.

I en situasjon hvor man ser at bryllupet koster mer enn det man har muligheten til å betale med egne penger kan et forbrukslån være løsningen. Med et forbrukslån kan man oppfylle drømmen om sitt ønskede bryllup og heller glede seg enn å bekymre seg over kostnadene og den økonomiske biten.

Låne penger til bryllup, søk forbrukslån/

Tar man opp forbrukslånet som et par, altså at begge søker på forbrukslånet og begge er ansvarlig for nedbetalingen, er det stor mulighet for at man får en bedre rente enn hvis bare den ene parten søker forbrukslån alene. Grunnen til at renten ofte blir lavere med to søkere er at det er mindre risiko for banken å når det er to personer som er ansvarlig for å betale ned forbrukslånet, siden man stiller økonomisk sterkere.

Hos Eminentor kan man søke om forbrukslån og refinansiering. Eminentor sammenligner tilbud fra flere banker og du kan selv velge det beste tilbudet på Minside. Søk om forbrukslån eller forbrukslån til refinansiering i dag og du vil få raskt svar.  

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.