Kredittgjeld etter reise

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Reise og ferie
Kredittgjeld etter reise

Du har kanskje blitt informert eller hørt om fordelene ved å bruke Kredittkort når man er på utenlandstur, gjerne gjennom at man får bonuser og kan handle trygt.

Blir Kredittkortet ditt utsatt for såkalt “chipping” eller andre metoder for svindel, slipper du å betale noe som helst for tapet. Hadde derimot ditt private bankkort blitt utsatt ville dette vært veldig kjedelig. Da snakker vi om direkte tap av penger som er nærmest umulig å spore opp.

Av disse grunnene bruker mange Kredittkort på tur, men er man uforsiktig kan man fort bygge opp kredittgjeld. Om den blir liten eller stor avhenger av hvor lang tur du har hatt, hvordan du har brukt kortet og om du har vært på flere turer uten å betale ned på kredittlånet.

De fleste behandler Kredittkortet som et vanlig bankkort når de er utenlands og sletter det som er brukt så fort de kommer hjem. Da unngår man renter og slipper bryet med å betale det ned over tid.

Kredittgjeld etter reise

Ikke alle sletter gjelden

Ikke alle sletter gjelden de første dagene de kommer hjem etter ferien. Da kan det fort bygge seg opp til å bli renter og store månedlige kostnader. Har du gjort dette over flere reiser og har betalt for både fly- og opphold med Kredittkortet - er mulighetene for at du har pådratt deg noen titalls- og kanskje hundre tusen kroner i gjeld ganske stor. Dette er summer du ikke vil ha på Kredittkort, og da anbefales det at man refinansierer dette i et forbrukslån så fort som mulig.

Forbrukslån er billigere å betjene enn Kredittkort, spesielt på summer over 50 000 kroner


Til slutt vil vi si at man alltid burde betale ned Kredittkort(ene) så fort man har kommet seg hjem, eller i hvert fall når man har satt seg ned i sofaen med fjernkontrollen.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.