Finansiering av bolig - Hold dette for deg selv

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Finansiering
Finansiering av bolig - Hold dette for deg selv

Vanligvis har man et budtak når man er på utkikk etter bolig. Lånefinansieringsbeviset er det vanlig at man har med seg når man går på visninger, men ikke la eiendomsmegleren få se på det. Nå som våren nærmer seg blir det vanligvis et oppsving på boligmarkedet - Vær smart når du er på jakt etter ny bolig.

Presser prisen

Et finansieringsbevis brukes til vanlig som et bevis på hvor stor låneramme man må forholde seg til. Dette anbefales at man holder for seg selv. Hvis megleren vet hvor stort budsjett du har til kjøp av bolig kan megleren prøve å presse deg til å tilby mer enn det som er nødvendig. Man kan lese om tilfeller der megler har sagt til selgeren at han/hun har et inntrykk av at kjøperen kan tilby høyere beløp på boligen.


Finansiering av bolig - Hold dette for deg selv

Dette er normalt noe som skjer om du er den eneste budgiveren eller den siste som er igjen. Hvis megleren har funnet ut at du har mulighet til å gå opp i pris kan man få den beskjed lignende dette: “Hvis du byr kun 50 000 til, så regner jeg med at selger vil selge til deg”

Banken skal heller ikke gå ut med informasjon om ditt finansielle ståsted, utenom at de kan bekrefte at finansieringen er godkjent og i orden når megleren ringer banken din.

Vanligvis ærlige


Vanligvis er meglerne ærlige og man skal ikke sette alle i samme pulje med de som utnytter informasjonen de kan få av potensielle kjøpere. La uansett være å vise noe særlig informasjon om lånetaket ditt.

Har du planer om å pusse opp boligen din? - Les mer om hvordan du kan investere i oppussing med forbrukslån.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.