10 tips for vellykket oppussing

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-05-29         Hus og hjem
10 tips for vellykket oppussing

Det er noen feller man bør unngår i forbindelse med oppussing. En god og gjennomtenkt plan kan avgjøre om ditt oppussingsprojekt blir vellykket. Nedenfor er noen enkle tips for en smertefri oppussing:

  1. Skriv en handlingsplan som inneholder alt som skal gjøres, og i samme plan før opp hvem som skal gjøre hva og sett en tidsfrist – følg denne listen.
  2. Lag et oppussingsbudsjett – del opp material- og arbeidskostnader.
  3. Hvis du trenger å låne penger til ditt oppussingsprosjekt, søk lån via en låneformidler som sjekker den laveste lånerenten på markedet. Eminentor er en låneformidler som helt gratis sjekker lånerenten med store og små banker på dine vegne.

  4. Gjør ên ting om gangen; for eksempel fullfør kjøkkenet før du går videre til baderommet.
  5. Ikke tro at du kan gjøre alt på en dag. Ikke stress med oppgaven, det vil bare gjøre prosjektet kjedelig som du blir sur og sliten av.

  6. Har du barn, kan det være greit å ha barna hos slektninger eller venner så du kan konsentrere deg om arbeidet.

  7. Ikke la oppussingen ødelegge forholdet til din partner. Jobb for eksempel med forskjellige ting i ulike deler av hjemmet i henhold til handlingsplanen.

  8. Hold fristen! Det er lett å miste arbeidstakten og nedprioritere av ulike årsaker.

  9. La eksperter utføre alt som du ikke kan gjøre eller vet for lite om. Elektrisitet og VVS må utføres av godkjente entreprenører, men det kan være greit å la en entreprenør gjøre mest mulig. Ikke tro at du kan gjøre alt. Da unngår du også at en godkjent entreprenør likevel må fikse noe du har gjort som ikke er bra nok.

  10. Få inn så mange tilbud som mulig på de store jobbene. Da kan du være sikker på at du betaler rett pris. Men velg en entreprenør som er kjent eller som har gode referanser!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.