Guide til suksess

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-07-12         Hint og tips
Guide til suksess

Guide til sukess

 Av Maria Kjellstadli Skylstad

 

Alle har drømmer. Om de er store eller små, har de en stor betydning i livene våre. Å nå disse målene, har positive ringeffekter som lykke, velvære og selvtillit. Uansett om drømmen din er å bli en berømt artist, reise verden rundt, bli lykkelig eller ha midler til å gjøre en livsendrende investering – ikke vent. Begynn å jobb mot målet ditt i dag. På denne guiden til suksess, kan du lære å lykkes med alt du bestemmer deg for.

 

Steg 1 – Bestem deg for hva du vil

Et viktig steg mot suksess er å bruke tid på å fastslå hva du egentlig vil oppnå. Er målet ditt å pusse opp huset? Lære å spille et instrument? Refinansiere alle smålån under ett lån? Bli best i en sport? Alt dette er gyldige mål. Det er opp til deg å føle på og bestemme deg for hva du vil oppnå.

 

Steg 2 – Ta ansvar

Bare å høre ordet ansvar får mange til å grøsse. De negative og uinspirerende assosiasjonene vi har til ordet, forsterkes også i ordbokens definisjon: «moralsk, økonomisk eller juridisk forpliktelse til å stå til rette for noe». Å være tro mot seg selv og sine mål, burde ikke føles som tvang eller et slit. Du må se på personlig ansvar som en gave til deg selv, og et frivillig tankesett som forsikrer suksess.

 

 

Steg 3 – Spør hvorfor

Når du begynner å sette spørsmål til hvorfor du har satt de målene du har, kan det hende du ender opp med å revidere dem. Hvis målet ditt er å pusse opp kjøkkenet fordi du tror de med et fint kjøkken har flere venner, er det kanskje ikke kjøkkenet som må fikses. Dette kan være grunn for å spørre seg selv om det er en annen, lettere måte å få det du egentlig vil ha, som er mer sosialt enn å montere en ny kjøkkeninnredning.

 

Steg 4 – Livet ditt avhenger av det

Når du endrer til en bestemt, ansvarsfull og kreativ tankegang, begynner du å oppdage løsninger for utfordringer du kanskje har trodd var utenfor din kontroll. Om livet ditt avhengte av det, ville du klart å gjøre det som skal til for å redde deg selv? Absolutt. Det blir mye lettere å finne løsninger om man risikerer å miste alt. Så selv om livet ditt kanskje ikke er i fare, er din egen lykke og suksess det.

 

 

Steg 5 – Finn ut om det er mulig

Du må også finne ut om målet ditt overhodet er realistisk. Selv om det er trist, kan ikke alle drømmer gå i oppfyllelse. Hvis du er 150 cm høy, og målet ditt er å bli verdens beste basketballspiller, som er krevende for hvem som helst, er nok målet bokstavelig talt utenfor rekkevidde. Du legger opp til å feile og bli motløs ved å sette uoppnåelige mål. Du kunne fremdeles hatt det gøy og spilt basketball med vennene dine. Men, hvis du vil bli best i en sport, må du nok fokusere på en hvor høyde ikke settes så høyt.

 

Steg 6 – Du må ville det mer enn du ikke vil det

Det er naturlig å ville ha de gode tingene i livet uten å betale prisen; du vil gå ned i vekt, men ikke trene eller ofre favorittmaten din. Du vil bli forfremmet, men ikke legge inn den ekstra innsatsen. Du vil ha mer penger, men ikke bruke mindre eller gå inn for å tjene mer. Suksess kommer når du når et vendepunkt, og begynner å begjære målet mer enn du frykter prisen du må betale for å nå det.

 

 

Steg 7 – Det tyngste, letteste og siste steget

Ville det ikke vært deilig om det bare var en bryter du kunne slå på? En enkel knapp å trykke inn? Kanskje en app du kunne bruke? Det finnes faktisk en magisk bryter-knapp-app. Det kalles å ta et valg, og følge det opp. Du har valget å oppfylle ønskene dine, eller velte deg i selvmedlidenhet og klandre andre for din mangel på suksess. Sann suksess kommer ikke fra utsiden, men innsiden. Å ta større personlig ansvar, er nøkkelen til å lykkes med alt du gjør. Vi i Eminentor kan gi deg bedre råd for å hjelpe deg på din vei til suksess, men resten er opp til deg.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.