Bedre lånebetingelser gir deg bedre økonomi, men hvordan?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-06-07         Eminentor
Bedre lånebetingelser gir deg bedre økonomi, men hvordan?
Hvordan få bedre lånebetingelser og forbedret økonomi?

Å refinansiere boliglånet kan innebære å få boligen taksert på nytt, og på den måten få bedre lånebetingelser i den banken man er kunde hos eller det kan bety å bytte til en bank som gir bedre lånebetingelser enn det du har, og/eller det kan bety å bake dyre forbrukslån og smågjeld inn i boliglånet, for på den måten å sitte igjen med lavere renteutgifter og mer oversiktlig økonomi.  Men husk at det koster noen tusenlapper å rekvirere en takstmann og å få utført en ny takst av din bolig.

Lånebetingelsene du har danner er viktig grunnlag for hvor mye du evner å betale på gjelden.
Skaffe deg oversikten over de mulighetene du har og bruk gjerne Eminentor som portal for å finne de beste lånebetingelsene

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.