Blir det dyrere for meg å bruke Eminentor?

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-06-07         Eminentor
Blir det dyrere for meg å bruke Eminentor?

Din økonomi - Mange banker og tilbydere

Sliter du med å finne ut av hvilken bank som du bør ta kontakt med  for å samle dine forbrukslån eller søke om ditt første forbrukslån?  Du ønsker å få en oversikt for å høre hva som er mulig å få til av økonomiske løsninger i forhold til din situasjon. Kanskje sliter du etter flere år med økonomisk slitsom håndtering av smålån og trenger å samle alt ett sted for å få bedre økonomisk kontroll.  Samle dine lån ett sted, det er alltid det beste for å bedre den økonomisk situasjonen. 

Blir det dyrere for meg?

Du trodde kanskje det ble dyrere å få hjelp av Eminentor for å finne det beste lånet? Det stemmer ikke, vi har akkurat de samme prisene som om du skulle låne direkte fra en av bankene. Eminentor samarbeider om å gi deg det beste lånetilbudet basert på en helhetsvurdering av søknaden din. Du kan sjekke prisene på finansportalen.no. Sjekk gjerne nettsidene til forbrukerrådet som omhandler finans, finansportalen.no, her finner du også hjelp til å sammenlikne og flytte på andre produkter du måtte ha eller ønsker å kjøpe som  pensjonsprodukter, forsikringer og pengeplasseringer. 

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.