Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-06-20         Lån
Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Finanstilsynet bekymret for at mange ikke vil tåle rentehopp. Dyre lån kan bli vanskelige å betjene og forårsake økonomiske vanskeligheter!

Har man forbrukslån og/eller kredittgjeld bør man søke om refinansiering nå, og helst minst en gang i kvartalet. Forbrukslån og kredittkortgjeld har heldigvis ikke bindingstid, og man kan når som helst innfri gjelden. Et annet navn for dette er refinansiering.

Formålet med en refinansiering er å oppnå bedre betingelser på den gjelden man har, og dette gjør man ved å ta opp ny gjeld med lavere renter og omkostninger og deretter innfri den gamle gjelden med det nye lånet. Fordelen er at man kan komme ut med lavere lånekostnader og dermed en bedre privatøkonomi.

Vi oppfordrer våre lesere å benytte seg av vår sammenligningstjeneste for å sjekke rentene fra ulike banker. Dermed er man i en langt bedre posisjon til å refinansiere sin gamle forbruksgjeld med lavere rente og oppnå lånekostnader man kan leve med!

Start 2017 med å flytte dyre forbrukslån til en billigere bank

Samarbeidsbanker gjør prosessen bedre

Gjennom samarbeid med flere banker lykkes vi oftest å finne en bedre låneløsning for kundene. Alt man behøver å gjøre er å fylle ut ên lånesøknad som sendes til flere banker, og omsider skaper muligheten til å sammenligne tilbud fra bankene. Kundene sparer tid ved at man slipper å fylle ut flere lånesøknader, og dessuten slipper å holde orden på ulike tilbud. Våre kunder får nemlig alle tilbud samlet på en egen «MinSide». På «MinSide» kan kundene blant annet sammenligne sine lånetilbud og velge det lånet som har lavest rente og beste vilkår.

Det kan være 100- og kanskje til og med 1000-lapper å spare i måneden ved å bruke 2-3 minutter på å fylle ut søknaden.

Når lånet er klart for utbetaling foretar den nye banken innfrielsen av gjelden direkte, uten at kunden behøver å gjøre noe. Det samme gjelder naturligvis dersom det er flere gjeldsposter som skal innfris. Eventuelle penger til overs blir overført til kundens konto vanligvis innen 1-3 bankdager - og dermed er refinansieringen gjennomført.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.