Fikk låne penger med lavest rente - Forbrukslån Februar 2018

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-02-07         Refinansiering
Fikk låne penger med lavest rente - Forbrukslån Februar 2018

Kvinne (28 år) samlet gjeld til et lån

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån.  

I Februar 2018 har vi valgt å plukke ut en kvinne på 28 år, som befant seg i en alt tøffere gjeldssituasjon på lik linje med mange andre personer i Norge som har lån uten sikkerhet og kredittgjeld. Hun hadde 4 kredittkort og 1 mindre lån fra tidligere. Hennes forbruksgjeld var på 80 000 kroners og den samlede kredittgjelden på 200 000 kroner; altså totalt 280 000 kroner i gjeld hos 5 ulike lånegivere. Formålet med å ta opp et nytt lån var å samle hele gjelden på et sted og få lavere utgifter i måneden. Ved å refinansiere og samle sin gjeld på et sted hadde hun som mål å oppnå lavere lånekostnader og få bedre oversikt og ikke minst full kontroll på fakturaene.

Refinansieringen betyr en besparelse på 699 600 kroner på 11 år

De månedlige låneutgiftene før hun søkte om refinansiering var 10 400 kroner i måneden med en gjennomsnittsrente på 23,7%. Med sitt nye lån som hadde mye lavere rente skal hun bare betale 5100 kroner i måneden. Gjennom å samle sin gjeld på et sted halveres låneutgifter og hun sparer 5300 kroner i måneden. På årsbasis innebærer det nye forbrukslånet en besparelse på hele 63 600 kroner på et år, og 699 600 kroner sammenlagt for lånets løpetid på 11 år!

Hennes gjeldssituasjon er slettes ikke uvanlig i Norge, og fulgte i fotsporene til mange andre og valgte nettopp låneformidleren Eminentor for å komme seg ut av sin økonomisk vanskelige situasjon.

"Jeg fant Eminentor via en Google side som viste best-i-test låneformidlere. Jeg sjekket nettsiden til Eminentor og framgangsmetoden var veldig smart at jeg bare trengte å fylle ut en søknad og at Eminentor skulle finne det laveste og beste refinansieringslånet på mine vegne. Jeg fikk en veldig god kundebehandling av lånerådgiveren!", skriver hun i en tilbakemelding til Kundesenteret.

Kvinnens lånesøknad ble vurdert av flere ulike banker, og det var 3 banker som ga henne tilbud om refinansieringslån. Et av lånetilbudene var billigst og best, hvilket gjorde det lett for kvinnen å velge dette lånet

"Det var 3 banker som ga meg tilbud om å låne penger. Samtlige tilbud var bedre enn mine gamle gjeldsutgifter. Det var utrolig at jeg kunne halvere mine låneutgifter i måneden med det lånet som hadde lavest rente. Jeg valgte det beste lånetilbudet hvor jeg skulle betale hele 5300 kroner mindre i måneden. Regnet på året blir det en besparelse for meg på hele 63 600 kroner. Jeg skal spare de pengene til bryllupet mitt som er planlagt til senere i høst. For meg var det ingen tvil om at dette var et forbrukslån som svarte til mine forventninger om lavere låneutgifter og samle min gjeld til et lån", avslutter hun.

Refinansier dyr gjeld med hjelp av Eminentor

Den smarte lånemetoden som låneformidleren Eminentor er ekspert på har som mål å tilby deg lån med beste og laveste rente. Det beste med denne fremgangsmetoden er at bankene konkurranseutsettes til fordel for at du skal få et lånetilbud som du er fornøyd med, som har lavest rente og som er den beste låneløsning tilpasset din privatøkonomi. Sammenligningstjenesten har hjulpet mange kunder med å ta opp lån med lavest rente.  

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne når man behøver å søke om lån, og i mange tilfeller kan det til og med bli svært vanskelig å låne penger når man virkelig trenger penger.

Alt flere benytter seg av gratistjenesten fra låneformidleren Eminentor. Denne populariteten skyldes at Eminentor som regel lykkes bedre en sine konkurrenter å finne den beste låneløsning for kundene sine. Alt man behøver å gjøre er å fylle ut ên lånesøknad. Låneformidleren Eminentor gir dermed kundene sine muligheten til å sammenlikne lånetilbud fra flere ulike banker, og velge det beste lånet; mao. et lån som har lavest mulig rente!

Spar penger på å samle gjeld til et lån

Kundene sparer tid ved at de slipper å lete på nettet etter ulike banksider for å fylle ut flere ulike lånesøknader. Man slipper dessuten å holde rede på ulike lånetilbud ved at formidlerne samler alle tilbud på en egen «MinSide» for kundene sine. På «MinSide» kan kundene sammenligne sine lånetilbud og velge det lånet som har lavest rente og beste villkår.

Det kan altså være 100- til flere 1000-lapper å spare i måneden ved å fylle ut en søknad, lene seg tilbake og la formidleren gjøre resten av jobben med å finne et lån for deg med lavest rente.

Neste måned kårer vi en ny vinner som har lånt penger til lavest rente.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.