Låne penger til å kjøpe bitcoin

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2017-05-03         Eminentor
Låne penger til å kjøpe bitcoin

Hva er bitcoin?

Bitcoin er en revolusjonerende ny digital valuta som i 2009 ble laget av en eller flere personer som kalles ”Satoshi Nakamoto”. I navnet refererer ”bit” til den grunnleggende enheten for digital informasjon, og ”coin” som i engelsk for mynt. Bitcoin baserer seg på en kryptoteknologi som umuliggjør forfalskning og tyveri.

Bitcoin er en ganske ny type valuta, hvis formål er betaling og sparing, i likhet med penger i øvrig. Men det er noen ulikheter:

  • - Bitcoin har ingen sentral utgiver på den måten norske kroner utgis av riksbanken
  • - Transaksjoner skjer mellom to personer uten at banken er innblandet, har global dekning og er vanligvis helt avgiftsfrie, eller har en ubetydelig lav overføringskostnad.
  • - Det er ikke mulig å forfalske Bitcoin på den måten for eksempel sedler kan kopieres

 

Verdiøkning i rakettfart

Kryptovalutaen bitcoin har under de få årene den har eksistert hatt forbløffende verdiøkninger. Mange skeptikere mener at Bitcoin er en gigantisk boble som vil sprekke før eller senere, men det har ikke hindret valutaen fra å nå et nytt rekordnivå i 2017. Da prisen for bitcoin nådde 926,21 dollar 1. januar 2017, var det få som trodde at man ville se en vekst på 1.376 prosent til 13.674 dollar før 2018 (114.458 kroner). Aldri har vi fått så mange bitcoin-millionærer som i 2017, kilde: e24.no.

Mange finanseksperter som har fulgt nøye mener på utviklingen mener at bitcoin kan bli verden største valuta. Det er fortsatt en liten brøkdel av verden som eier bitcoin og andelen vil fortsette å øke. Mange tror at verdier vil tidoble i løpet av 2018.

 

Låne penger og investere i bitcoin

For de av våre lesere som kan tenke seg å investere i bitcoin, men som ikke har penger på konto, kan det bli livets største mulighet akkurat nå å ta opp et forbrukslån for å kjøpe bitcoin. Hvor mange bitcoin du kan eller vi kjøpe avhenger av størrelsen på lånebeløp og den aktuelle valutaprisen. I Norge tilbyr bankene lån opptil 500 000 kroner uten krav til sikkerhet. I skrivende stunder er valutaprisen på bitcoin ca. 100 000 kroner. Søker du et lån uten sikkerhet til å investere i bitcoin kan det bli en god avkastning på din investering. Tatt i betraktning bitcoins rekordhøye historiske kan din avkastning bli mye raskere og høyere enn foreksempel investering i aksjer, fonder eller bolig. Som vi skrev er forventningen i markedet at verdien vil ti-doble i 2018. 

Vi understreker at bitcoin på lik linje med øvrig valutahandel ikke helt risikofritt. Markedskrefter og politikken kan drive verdien opp og ned. For bitcoin kan også et cyberanfall være negativt, selvom mange mener at sjansene for det er veldig liten.

Før man bestemmer seg for låne penger for å kjøpe bitcoin bør man uansett ha gjort en nøye kalkurering av lånekostnadene i forhold til sin økonomiske situasjon, og om det finnes rom i privatøkonomien for å låne penger. For å holde lånekostnadene på et minimum bør man undersøke at lånerenten er så lav som mulig. 

Det er i allefall et faktum at interessen for bitcoin vokser time for time i Norge og verden i øvrig, og mange kjøper bitcoin for å ikke gå glipp av den voksende trenden. Her kan du låne penger til lavest rente hvis du bestemmer deg for å bli en bitcoin-eier. Du får tilbud fra flere banker på din lånesøknad.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.