Fikk låne penger med lavest rente - Forbrukslån Januar 2018

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-22         Refinansiering
Fikk låne penger med lavest rente - Forbrukslån Januar 2018

Mann i 30-årene sparer 1800 kroner på refinansiering

Hver måned løfter vi fram en kunde som har fått lavest og best rente på sine lån

Sålangt i Januar 2018 er det en mann i 30-årene, som er gift og har 2 barn. Han hadde 2 smålån og 2 kredittkort fra tidligere. Hans samlede gjeld var  180 000 kroner. Formålet med å søke om forbrukslån var å refinansiere eller samle sin gjeld som var i 4 ulike banker på et sted, få lavere lånekostnader og bedre oversikt. Før han søkte om å refinansiere betalte han tilsammen 7800 kroner i måneden med en gjennomsnittsrente på 17,5%. 

"Jeg fant Eminentor via Google. Selskapet virket seriøst og jeg likte at jeg bare trengte å fylle ut en søknad og at Eminentor skulle finne det laveste og beste refinansieringslånet på mine vegne. Jeg er veldig fornøyd!", forteller en glad kunde i en tilbakemelding til Kundesenteret.

Mannens lånesøknad ble vurdert av mange ulike banker, og han fikk 4 lånetilbud som han kunne velge mellom. Selvfølgelig landet valget på det lånet som hadde lavest rente og var billigst og best! 

"Det var hyggelig å se at så mange banker var interessert i å låne meg penger, og det var fantastisk at jeg kunne spare så mye penger i måneden. Jeg valgte det beste lånetilbudet hvor jeg skulle betale hele 1800 kroner mindre i måneden. Regnet på året blir det en besparelse for meg på hele 21 600 kroner. Der er penger jeg kan bruke på andre fornuftige ting enn å betale ekstra til bankene jeg har gjeld i, tenkte jeg!. For meg var det ingen tvil om at dette var et forbrukslån som svarte til mine forventninger om lavere låneutgifter og samle lån på et sted", avslutter han.

Refinansier din gjeld med hjelp av en låneformidler

Den smarte lånemetoden som tilbys av låneformidlere går ut på at du skal få et lån med beste og laveste rente. Det smarteste med denne metoden er at bankene konkurranseutsettes til fordel for at du skal få et lånetilbud som du er fornøyd med, som har lavest rente og som er den beste låneløsning tilpasset din privatøkonomi. Sammenligningstjenesten har hjulpet mange kunder med å ta opp lån med lavest rente.  

Det kan være vanskelig å bestemme seg for hvor man skal begynne når man behøver å søke om lån, og i mange tilfeller kan det til og med bli svært vanskelig å låne penger når man virkelig trenger penger.

Men det viser seg at alt flere benytter seg av gratistjenesten fra låneformidlere på grunn av deres smarte arbeidsmetode. Årsaken til denne suksessen er at låneformidlere lykkes bedre å finne den beste låneløsning for kundene sine. Alt man behøver å gjøre er å fylle ut ên lånesøknad. Låneformidleren gir dermed kundene sine muligheten til å sammenlikne lånetilbud fra flere ulike banker, og velge det beste lånet med lavest rente!

Sparer tid og penger

Kundene sparer tid ved at de slipper å lete på nettet etter ulike banksider for å fylle ut flere ulike lånesøknader. Man slipper dessuten å holde rede på ulike tilbud ved at formidlerne samler alle tilbud på en egen «MinSide» for kundene sine. På «MinSide» kan kundene sammenligne sine lånetilbud og velge det lånet som har lavest rente og beste villkår.

Det kan altså være mellom 100- til 1000-lapper å spare i måneden ved å fylle ut en søknad, lene seg tilbake og la formidleren gjøre resten av jobben med å finne et lån for deg med lavest rente.

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.