Hjelp til refinansiering av kredittkortgjeld

Lån eller refinansier inntil 500 000 kr!

Din søknad behandles av flere banker - kostnadsfritt.
Lånebeløp
150 000
Løpetid
7
Lånet skal brukes til å refinansiere andre lån?
Månedsbeløp Fra 7 544,- *
* Lånksempel: 65 000 kr over 5 år, eksempelrente 6,99%., etabl.geb. 950 kr., mån. avgift 40 kr blir totalt 91 368 kr. Eff.rente 8,69%. Rentes settes individuelt mellom 8,69–25,3%. Lang nedbetalingstid og/eller en medsøker øker sjansene for å få lån. Du kan innfri lånet tidligere enn avtalt løpetid.
Søk nå
2018-01-11         Refinansiering
Hjelp til refinansiering av kredittkortgjeld

Skrevet av Ida Eldor

 Mye kredittgjeld? 

Hvis man er en av dem som sliter med å ha mye gjeld på kredittkort, så kan det være vanskelig å komme ovenpå igjen. Kanskje man bruker det ene kredittkortet til å finansiere det andre og så videre, og slik har man havnet i en endeløs loop hvor man bare betaler frem og tilbake på de ulike kortene. Kanskje man har fått innvilget kreditt flere steder og til flere forskjellige ting som reise, shopping og lignende, og dermed har mistet kontroll. Eller kanskje man har hatt råd til å finansiere kredittkortene tidligere, men har nå mindre inntekt og dermed ikke klarer det lengre. Hvis du kjenner deg igjen i en eller flere av disse situasjonene så ønsker vi å hjelpe deg til å få orden på økonomien igjen ved å refinansiere gjelden fra kredittkort.

 

 Par sammenligner refinansiering

Innfri kredittgjeld med forbrukslån uten sikkerhet 

Når man ønsker å refinansiere er det generelt to forskjellige måter å gjøre det på. Man kan refinansiere kredittkortgjeld i lån med sikkerhet eller lån uten sikkerhet. Vanligvis vil et lån med sikkerhet, for eksempel et boliglån eller billån, ha bedre renter og vilkår enn et lån uten sikkerhet. Boliglån har vanligvis renter fra 3% noe som gjør at man kan spare ganske mye sammenlignet med rentene på kredittkort som er på rundt 25% eller mer. Dersom man skal refinansiere kredittkortgjeld inn i et boliglån kan man ikke ha belånt mer enn 85% av boligens totale verdi. Det er en av grunnene til at man kanskje ikke kan refinansiere kredittkortgjelden i et lån med sikkerhet.

 

 Jenter bruker kredittkort

 

Kvitt deg med gebyrutgiftene

Dersom man ikke har mulighet til å refinansiere gjeld i et lån med sikkerhet kan man prøve å refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet. Selv om det vil være et forbrukslån vil det vanligvis ha lavere renter enn det man har på kredittkort. Det er også mulig å få lavere renter dersom man er flere som søker om å refinansiere sammen, og man får vanligvis bedre renter dersom man har høy inntekt, ettersom det gir banken større sikkerhet. Hvis man har flere kredittkort man ønsker å refinansiere vil det mest sannsynlig være mulig å få et forbrukslån for refinansiering med lavere effektiv rente enn det man har på kredittkortene. Man vil kunne få bedre oversikt ettersom man samler all gjelden i et lån, og man dermed kun har det ene lånet å forholde seg til. Hvis man refinansierer slipper man også å betale flere gebyrer, ettersom kredittkort vanligvis har gebyrer som trekker opp den effektive renten. Dersom man betaler termingebyr hver eneste gang man får en regning, og man har flere kredittkort, sier det seg selv at man vil kunne spare en god del på å kun ha ett gebyr i stedet.

 

Når man søker om refinansiering har man ikke lov til å låne et høyere beløp enn det man ønsker å refinansiere. Dette er slik at det skal bli lettere for personer å nedbetale gjelden.  

 

Møte om refinansiering 

 

Sjekk lavest rente på markedet

Hos Eminentor kan du søke om å refinansiere din kredittkortgjeld. Du kan søke om å refinansiere inntil 500 000 kr uten sikkerhet, og det er både gratis og uforpliktende å søke. Vi sammenligner ulike tilbydere av lån til refinansiering slik at du skal få det lånet med best mulig rente og vilkår.  

 

Søk om refinansiering ved hjelp av Eminentor – og bli kvitt din kredittkortgjeld fort!

Del denne artikkelen

Samarbeidsbanker

Eminentor samarbeider med flere store og små banker i Norge. Vi streber etter å gi deg det beste mulige lånetilbudet etter en helhetsvurdering av søknaden din. Et lån som er formidlet av Eminentor koster det samme som når du låner direkte av banken. Våre priser kan sammenlignes med priser fra andre selskaper på Finansportalen.no.